Najseksepilniji party nokti

Kada je reč o boji laka za nokte koju biramo u večernjim prilikama, glavni vodič trebalo bi da bude autfit.

Tamne nijanse

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Tako, ukoliko nosite odeću tamnijih boja, možete da izaberete lak u istom tamnom tonu ili lak koji će biti u kontrastu sa vašom garderobom.

Ako želite da nanesete tamniji lak, vodite računa da budete precizne. Umesto crne, možete da odaberete teget, sive, braon ili tamno ljubičaste nijanse koje će sasvim sigurno privući radoznale poglede.

Svetle nijanse

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ako, pak, poželite da boja laka za nokte bude u kontrastu sa garderobom, birajte pastelne nijanse ili neprikosnovenu crvenu.

Kada je reč o takozvanim kreč ili mat lakovima, na pijedestalu je i dalje bela. Isto tako, kratki nokti će uz ovakav manikir vizuelno izgledati duže.

O autoritetu crvenih lakova za nokte nije potrebno mnogo govoriti. Oni su neprikosnoveni u bilo koje doba dana, a u večernjim prilikama čak i poželjni. Essie vam nudi čitavu paletu crvenih tonova te nećete imati problema da pronađete idealnu nijansu za sebe. Raznovrsnost Essie lakova za nokte proteže se na sve moguće i nemoguće nijanse, njihova postojanost govori o njihovom kvalitetu, dok dugotrajan sjaj odaje utisak kao da ste tek izašle iz kozmetičarskog salona.

Bonus savet: Fuzija boja na noktima rezervisana je za strpljive dame koje teže unikatnosti. Odaberite nekoliko lakova iz Essie palete (vodeći pritom računa da boje budu u kontrastu), potom ih tačkastim pokretima nanesite na nokat i štapićem ih pomešajte.

Pročitajte više: Ovo su najseksepilniji ruževi koje ćete ikada probati

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Sexy Divide

  Poručite odmah
 • Essie Aruba Blue

  Poručite odmah
 • Essie Peach Daiquiri

  Poručite odmah
 • Essie Blanc

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje boje lakova za zimu

To što je prošla proslava Nove godine ne znači i da treba da odustanete od šljokica i „smelih“ odluka kada je u pitanju lakiranje noktiju...