„Najslađi“ manikir za leto

Inspirisan neodoljivim mirisima i ukusima iz pariskih poslastičarnica, Essie nam donosi letnju kolekciju od šest podjednako neodoljivih lakova za nokte.

Isključivo za sladokusce

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Samo jedan sloj na noktima kasnije, shvatićete da su ovih šest proizvoda pravi makaron kolačići u svetu lakova za nokte. Ne samo što nas svojim pojedinačnim upečatljivim bojama podsećaju na ove francuske poslastice, već je i cela kolekcija kao jedna velika šarena porcija istih!

Nijanse

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


U ovoj bogatoj letnjoj Essie ponudi će čak i probirljivi manikir-majstori pronaći svog favorita. Dok su sedefastobela (sweet soufflé) i svetlucave roze (s’il vous play) i kajsija (fondant of you) nijanse tu da se neobuzdano presijavaju pod bilo kojim izvorom svetlosti, pastelne nijanse roze (baguette me not) i plave (blue-la-la) učiniće sve da predstojeće leto bude najslađe ikada. Na kraju, zbog candy crvene varijante (éclair my love) postaćemo neodlučni oko toga koji od ovih „slatkiša“ ćemo prvi da namažemo.

Naš zaključak: Jedino rešenje za naše i vaše Essie uzbuđenje je da ih sve brže-bolje isprobamo i zadovoljimo želju za dozom „slatkog“!

Više na: Mint zeleni prolećni manikir

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Sweet Soufflé

  Poručite odmah
 • Essie Baguette Me Not

  Poručite odmah
 • Essie Blue La La

  Poručite odmah
 • Essie Eclair My Love

  Poručite odmah
 • Essie Fondant of You

  Poručite odmah
 • Essie S'il Vous Play

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie, proleće

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nokti sa šljokicama: neka i tvoj manikir bude u trendu

Nokti sa šljokicama? O da! Nekada rezervisani samo za svečane trenutke, sad se mogu nositi bilo kada, a svetlucavi su trend i ove zime. Predstavljamo ...