Najveće manikir greške koje pravite

Bez obzira na to da li volite kratke ili duge nokte, jedno je sigurno - svi se slažemo u tome da savršene nokte čini savršeni manikir. Međutim, na putu do ovog cilja srešćemo nekoliko „neprijatelja“ koje moramo pobediti.

Neprijatelj broj 1 - VI

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ukoliko ne posvetitite dovoljno pažnje nezi svojih noktiju, nijedan manikir vam neće stajati lepo. Pored toga što različiti preparati isušuju vaše nokte, ovaj deo vašeg tela trpi i veliko fizičko oštećenje. Kako biste svoje nokte zaštitile, potrebno je da ih dobro ojačate, a u tome vam mogu pomoći zaštitni lakovi koji će ih preporoditi. Mi vam preporučujemo Essie Grow Stronger bazu za nokte koji će stvoriti savršeni zaštitni sloj, a samim tim će i vaš lak duže trajati.

Iskrzani lak

Iako su mnoge devojke pokušale da ovaj izgled proglase novim modnim trendom, iskrzani lak na noktima nimalo nije privlačan. Ovo je prvi znak koji će vas odati da ste nedovoljno posvećene svom izgledu, a sigurno ste i same imale priliku da vidite devojku sa ovakvim beauty grehom. Međutim, kako biste izbegle jednu od najvećih grešaka svog manikira, potrebno je da posvetite više vremena traženju savršenog laka. Naime, lak za nokte koji tražite ne sme biti ni previše gust, ali ni previše redak, a kako biste ga savršeno nanele, potrebno je obratiti pažnju i na četkicu.

Neravnomerno namazani nokti

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Da bi vaši nokti izgledali kao iz salona, potrebno je da manikir bude jedna kompaktna celina. Ukoliko lak na vašim noktima izgleda premazano u više navrata, a linije između su jasno vidljive, bez obzira na modernu boju koju ste odabrale, vaši nokti će izgledati neuredno. Kako biste izbegle ovu grešku, obratite pažnju na četkicu svog laka, ali i na to da lak nanosite blagim pokretima od korena ka vrhu bez prevelikog pritiskanja.

Top coat - proizvod koji zaboravimo, a čini čuda!

Svaka dama je barem jednom u žurbi zaboravila da nanese top coat preko svog manikira, što je jedan neoprostivi beauty greh. Kao što je svakom filmu potrebna dobra završnica, tako je i vašem manikiru potreban taj završni touch. U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, možete se odlučiti za Essie Let It Shine top coat za svakodnevni sjaj ili za Essie Gel Setter kako biste na svom manikiru stvorile onaj očaravajući dugotrajni efekat gela.

Pročitajte još o: Manikir kod kuće: Oblikovanje noktiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Grow Stronger Base

  • Essie Gel Setter

  • Essie Sugar Daddy

    Poručite odmah

Povezane teme: manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svetli lakovi za jesen – da ili ne?

Ako ste mislile da ćete ove sezone nositi samo tamnije nijanse, prevarile ste se...