Neka tvoji nokti krajem februara zasijaju u nijansi “plavog patlidžana”

Tamne boje su uglavnom preporučljive tokom jesenjeg perioda. Ipak, modni stručnjaci tvrde da ćemo ove godine ispratiti zimu i dočekati proleće sa manikirom u upravo ovakvim nijansama!
 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ukoliko ste jedna od onih dama koje vole da eksperimentišu sa svojim izgledom i hrabro iznose najnovije trendove, manikir u pastelnim nijansama u predstojećem periodu slobodno zamenite tamnim lakom u boji plavog patlidžana.

Obrnuti francuski manikir

Kao i sa većinom lakova, i sa ovom bojom slobodno možete eksperimentisati kada su stilovi u pitanju. I ovog puta, možete se odlučiti za "obrnuti" francuski manikir u kombinaciji sa srodnim bojama ili npr. matiranje laka.

Zlatne i srebrne šljokice

Takođe, manikir u bojama patlidžana odlično se kombinuje sa zlatnim ili srebrnim šljokicama, ali i pastelnim nijansama lakova, pa tako, ukoliko niste ljubitelj klasičnog izgleda noktiju, možete na svoj način prošarati i osvežiti manikir po želji.

Isto tako, preko ove nijanse možete dodati providan lak sa blagim sedefom ili krupnim šljokicama, u zavisnosti od onoga što se vama najviše dopada.

Pročitajte još o: Ideje za šareni manikir

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Luxedo

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ideje za šareni manikir

Iako je zimsko vreme i mnoge devojke igraju na sigurno bar što se noktiju tiče i nose klasične „zimske” boje, slobodno budite kreativne i dočekajte ma...