Nokti sa šljokicama: neka i tvoj manikir bude u trendu

Nokti sa šljokicama? O da! Nekada rezervisani samo za svečane trenutke, sad se mogu nositi bilo kada, a svetlucavi su trend i ove zime. Predstavljamo ti sedam baš dobrih i baš trendi gliter - manikir rešenja za ovu sezonu, a tvoje je samo da ih vešto iskopiraš:

1. Elegantni manikir

Oduševljeni smo ovom izvedbom! Sasvim malo sjaja, a opet sasvim dovoljno da nokti sa šljokicama ostave odličan utisak. Iskombinuj neobičnu kaki nijansu laka za nokte sa sitnim srebrnim gliterom, ali mislimo da bi tek ultra-elegantno izgledali ovako izvedeni ljubičasti nokti sa šljokicama, pogotovo za veče. Isprobaj i prošetaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

2.  Nakit za nokte

Bilo da se poigraš sa gliterom ili upotrebiš svetlucave stikere, ovi providni nokti sa šljokicama odličan su primer kako i nokti mogu nositi svoj nakit. Možeš upotrebiti repeticiju, pa staviti i slično prstenje. Nokti sa šljokicama i cirkonima u ovoj izvedbi nosivi su svuda: od posla, do klabinga.

3.  Nežne boje na noktima

Iako je već duže vreme popularan, ovaj nas svetlucavi francuski manikir uvek oduševi. Dopada nam se ova varijanta zlatne, sa nepravilnom linijom, ali podjednako zanimljivo mogu izgledati recimo crveni nokti sa zlatnim šljokicama, u frenč maniru, naročito ako se spremaš za večernji izlazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

4. I crveno i svetlucavo

Ukoliko su ti crveni nokti omiljeni manikir, predlažemo ti ovu slatku opciju. Crveni nokti sa šljokicama ovde izgledaju jednostavno, a neodoljivo. Sve što ti treba je crveni lak i crveni gliter, a možeš docrtati i neki zanimljiv motiv da razigraš svoj manikir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

5.  Privuci pažnju noktima

Dopada nam se ovo jednostavno, a upadljivo rešenje. Lako za izvedbu, a ostavlja utisak. Ova kombinacija zlatnog sa crnim detaljima je nepogrešiva, a podjednako atraktivno će izgledati i crni nokti sa šljokicama iscrtanim na vrhovima.

6.  Trendi: i mat i svetlucavo

Obožavamo ovu boju laka za nokte, ove zime vrlo aktuelnu. A kada na ovako zagasito roze mat varijanti, zasvetluca samo jedan nokat i na drugom još jedan detalj, dobijamo vrlo lep manikir. I dokaz da nokti sa šljokicama mogu biti nosivi u svim sezonama i svim prilikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

7. Krupni gliter

Nešto krupniji komadići glitera vrlo su trendi u svim manikir izdanjima, a naš predlog je ova kombinacija sa nude noktićima. Gliter možete naneti samo na koren nokta, ili ceo nokat prosto “uramiti” gliterom. Predlažemo da u nanošenju, radi preciznosti, koristite tanku četkicu.

Pročitaj još: Top 5: Najlepši nokti za zimu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Color Rich Caffe De Nuit

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Rich 228

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 551

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Show Downtown Red

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 73

  Poručite odmah
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Show Winter Baby

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 98 Base Coat

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, nude, šljokice, zimski trendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Znate li šta je to nailfie?

Da li si čula za nailfie trend koji se širi po društvenim mrežama zahvaljujući ...