Oprosti se od lomljivih noktiju

Svesne smo kako je bitno kada su nokti lepi jer utiču na samopouzdanje. Međutim, bez obzira na to, često zaboravimo na negu ruku i noktiju, iako je ona jednako bitna kao i nega lica. Zato, odvoji malo vremena za manikir kod kuće i pobrini se za svoje lomljive nokte te ih dodatno zaštiti.

Neizbežna hidratacija

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Za lepe nokte veoma je bitna nega ruku kao što to čine profesionalci, zato ih više puta dnevno maži hranljivom kremom. Neka ti krema bude uvek pri ruci – ako zaboravljaš da je poneseš kad izlaziš iz kuće, kupi nekoliko i stavi ih u različite torbe.

Imaj u vidu da često pranje ruku agresivnim sapunima još više suši ruke, zbog čega vremenom postanu grube. Ako želimo da sačuvamo naše ruke da budu mekane i nežne, moramo koristiti hidratantnu kremu koja se brzo upija.  

Najbolje rešenje za slabe nokte

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Lomljivi nokti su često znak nepravilne ishrane, ali i neadekvatne nege. Upravo zbog toga im moramo posvetiti dodatnu pažnju. Često lakiranje noktiju i skidanje laka šteti našim noktima, pa zato preporučujemo upotrebu laka Essie Millionails sa zaštitnim vlaknima koji će ojačati tvoje nokte i sprečiti njihovo listanje i pucanje.  

Ako ti brazde i nepravilnosti na noktima prave probleme, onda upotrebi Essie Fill the Gaps – lak koji regeneriše nokte, zaglađuje ih i prekriva pomenute problematične delove. Sadrži nutra-keratin i ekstrakt bambusa za savršenu negu tvojih noktiju i odlično će koristiti svakome ko se bori sa slabim i krtim noktima.

Više na: Najbolji način da kreirate efekat gela na noktima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Millionails

    Poručite odmah
  • Essie Fill the Gaps

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najlepše boje lakova za kratke nokte

Uredni i sređeni nokti su veoma bitna stavka u ulapšavanju...