Oprosti se od lomljivih noktiju

Svesne smo kako je bitno kada su nokti lepi jer utiču na samopouzdanje. Međutim, bez obzira na to, često zaboravimo na negu ruku i noktiju, iako je ona jednako bitna kao i nega lica. Zato, odvoji malo vremena za manikir kod kuće i pobrini se za svoje lomljive nokte te ih dodatno zaštiti.

Neizbežna hidratacija

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Za lepe nokte veoma je bitna nega ruku kao što to čine profesionalci, zato ih više puta dnevno maži hranljivom kremom. Neka ti krema bude uvek pri ruci – ako zaboravljaš da je poneseš kad izlaziš iz kuće, kupi nekoliko i stavi ih u različite torbe.

Imaj u vidu da često pranje ruku agresivnim sapunima još više suši ruke, zbog čega vremenom postanu grube. Ako želimo da sačuvamo naše ruke da budu mekane i nežne, moramo koristiti hidratantnu kremu koja se brzo upija.  

Najbolje rešenje za slabe nokte

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Lomljivi nokti su često znak nepravilne ishrane, ali i neadekvatne nege. Upravo zbog toga im moramo posvetiti dodatnu pažnju. Često lakiranje noktiju i skidanje laka šteti našim noktima, pa zato preporučujemo upotrebu laka Essie Millionails sa zaštitnim vlaknima koji će ojačati tvoje nokte i sprečiti njihovo listanje i pucanje.  

Ako ti brazde i nepravilnosti na noktima prave probleme, onda upotrebi Essie Fill the Gaps – lak koji regeneriše nokte, zaglađuje ih i prekriva pomenute problematične delove. Sadrži nutra-keratin i ekstrakt bambusa za savršenu negu tvojih noktiju i odlično će koristiti svakome ko se bori sa slabim i krtim noktima.

Više na: Najbolji način da kreirate efekat gela na noktima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Millionails

    Poručite odmah
  • Essie Fill the Gaps

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji manikir trendovi koje ćemo voleti

Samo jedan brzi pogled na manikir trendove ove sezone biće dovoljan da shvatimo da će hladnom vremenu koje je pred nama, prkositi neodoljive tople i p...