Otkrivamo trendy lakove za nokte koji se brzo suše

Imamo tih nekoliko pojedinaca u timu koji kada kažu stižem na vreme, to znači da će najverovatnije kasniti. Okej – i ja sam jedna od njih. I zaista ne kasnimo namerno, ali vreme kao da brže iščezne kada se negde žuri. Ponekad se uplete i “viša sila” pa prizove gužvu u saobraćaju, crveno svetlo na semaforu ili prevoz koji nikako da stigne. S druge strane, nekada prosto moramo da prepeglamo haljinu ili na primer: nalakiramo nokte.

Iako na neke od pomenutih faktora ne možemo da utičemo, lakiranje noktiju, priznajemo, nije jedan od njih. Zato smo zasukali rukave i potrudili se da otkrijemo kvalitetne lakove za nokte koji se brzo suše i koji će ukloniti bar jednu stavku sa liste “razlozi za kašnjenje”.

Potraga za brzosušećim lakom za nokte

Kada biramo onaj idealan lak za nokte, gledamo da je dugotrajan i brzosušeći. Čak i kada provodimo dan kod kuće, neophodno je da se lak brzo suši, jer ko još voli onaj “šta da radim sa rukama“ osećaj nemoći i konfuzije nakon što nanesemo prvi sloj laka. Kako bi se stvar dodatno zakomplikovala, uvek baš tad nešto moramo da dotaknemo našim “sveže nalakiranim noktima”, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Sve smo prošle kroz ova nepisana pravila lakiranja noktiju, koja nam baš i ne idu u prilog. Srećom, brend essie je mislio na nas i kreirao lak za nokte sa formulom za brzo sušenje, koja je stvorena za sve nas koje uvek negde žurimo (i kasnimo).

expressie: lak za nokte koji se suši za minut-dva!

Kada smo saznali da se suši za oko 1 minut, jasno nam je bilo da želimo da testiramo novu liniju lakova za nokte brenda essie, koja se zove expressie. Naziv nije slučajnost, jer je jedna od karakteristika ove linije lakova upravo njihovo ekspresno sušenje, u pokretu. Takođe, za oko nam je zapalo da expressie lakovi dolaze u elegantnoj bočici, koja je viša i tanja od ostalih essie lakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Sve te expressie boje

Pored toga, expressie lakovi imaju formulu sa sjanim efektom i širok izbor on trend nijansi, kao što su nežno “air dry” plava, boja pomorandže nazvana “in a flash sale” ili “precious cargo” maslinasto zelena. Ukoliko su ti ipak draže nijanse koje predstavljaju klasičnu eleganciju, obrati pažnju na „second hand first love“, koja po nama predstavlja idealnu fuziju rozikaste i nude nijanse. Uz nju, „crop top & roll“ i „buns up“ su savršeni aksesoar za svaku modnu kombinaciju. Kojem god timu da pripadaš – boje leta ili nude boje – među 10 fenomenalnih nijansi, nema sumnje da ćeš pronaći svoju omiljenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Zakrivljena četkica za jednostavno nanošenje

Pored toga što se brzo suše, expressive lakovi za nokte imaju patentirana iskošenu četkicu za jednostavno nanošenje, koja je osmišljena s namerom da olakša i ubrza proces lakiranja noktiju. Naime, ova četkica je zakrivljena, što će ti pomoći da lakiraš nokte i svojom nedominantnom rukom. To znači da nema više sakrivanja one jedne šake zbog tragova neuredno nalakiranih noktiju!

Nanesi dva sloja bilo koje nijanse expressie laka za nokte i sačekaj da se osuši oko 1 minut. Uz to, baza za lak i završni sloj ti nisu potrebni. Kako bismo bili sigurni da smo izabrali pravi lak, minut-dva nakon nanošenja stavili smo ga na test i prošao je sa najvišom ocenom!

Kafa i manikir u pokretu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nalakirani nokti predstavljaju nošenje omiljene boje na rukama, pružaju dobar prvi utisak, savršeno dopunjuju naš outfit i ulivaju nam samopouzdanje. Ova linija lakova za nokte koji se brzo suše je idealna za urban lifestyle i za one koji nemaju vremena da čekaju. essie nam poručuje da uvek budemo u pokretu i iskoristimo svaki momenat, bez brige da će lak na našim noktima postati neuredan. Stoga, zasigurno tvrdimo da je svakoj ženi potreban bar jedan expressie.

Pročitaj još: Peglaš kosu? Onda su ovo must have proizvodi za tebe!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • essie expressie 0 crop top & roll

  Poručite odmah
 • essie expressie 60 buns up

  Poručite odmah
 • essie expressie 340 air dry

  Poručite odmah
 • essie expressie 220 get a mauve on

  Poručite odmah
 • essie expressie 320 precious cargo

  Poručite odmah
 • essie expressie 180 bolt and be bold

  Poručite odmah
 • essie expressie 10 second hand first love

  Poručite odmah
 • essie expressie 190 seize the minute

  Poručite odmah
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Poručite odmah
 • essie expressie 290 not so low key

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, trend, leto, essie, lak za nokte, expressie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 odličnih prajmera za lice koji sadrže SPF!

Pored toga što šminku čini znatno dugotrajnijom, prajmer te može štititi i od negativnih uticaja sunčanih zraka...