Stakleni nokti: najveći trend u Holivudu

Ako je sudeći po svim velikim manifestacijama koje smo gledali krajem prošle i početkom ove godine - od Gremija preko Superbola do Oskara - u 2020. jedan trend će biti neprikosnoven kada je reč o manikiru. Stakleni nokti su već sada apsolutni hit na rukama holivudskih diva, a iz dana u dan postaju sve zastupljeniji i među običnim smrtnicima.

Providno fascinira

Iako smo se proteklih godina susretali sa najrazličitijim dužinama, oblicima, bojama i načinom ukrašavanja noktiju, ne može se reći da smo svaki put gledali u nešto što se može nazvati trendom. Ipak, sa staklenim noktima stvar je jasna - gospodariće i modnim pistama i ulicama ove sezone, i to sa razlogom!

U moru fascinantnih manikira ovaj specifični stil izdvojio se zahvaljujući činjenici da su nokti transparentni i da je mogućnost njihovog ukrašavanja gotovo neograničena!

 

Pinterest

Nedvosmileno kul

Kombinacija nadogradnje gelom i “plutajućeg” frenča; dugački, providni nokti sa naglašenim vrhovima, iscrtani, uglačani, šareni… Hiper minimalistički pristup koji će po svoj prilicu biti još prihvaćeniji i omasovljeniji od klasičnog roze ili belog laka, i nedvosmisleno mnogo više kul!

Zahvaljujući Džej Lo, Blek Čajni i Demi Lovato, svetla reflektora pala su na ovaj osvežavajući manikir trend i upravo zbog njih je nastala prava pomama za staklenim noktima i staklenim frenčom. Da se razumemo, nokti nisu zaista napravljeni od stakla, već od soft gela i traju skoro mesec dana. Mogu biti delimično ili potpuno ukrašeni ili potpuno providni. Još uvek čekamo da se pojavi način da se ovakav efekat na noktima dobije u kućnim uslovima. Do tada, neophodna je pomoć kozmetičarke.

 

Pinterest

Svi mogući oblici i ukrasi

Stileto, badem, četvrtasti, ovalini, balerina… Oivičeni zlatnim štrasom, sa cirkonom u sredini, providni frenč u bojama (vrh svakog nokta ofarban u drugu boju: zeleno, narandžasto, plavo, žuto crveno), zlatni lak u korenu nokta (polumesec), srebrni detalji, “drago kamenje”, zvezdice…

Za staklene nokte nema ograničenja, možeš raditi sve što ti padne na pamet i upravo je to razlog zbog čega će ovaj trend doživeti ekspanziju u sezonama koje su pred nama.

 

Pinterest

Pročitaj još: Naša nova zimska opsesija: mat nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • YSL La Laque Couture 25

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 01

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture - Blanc Arty

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 98 Base Coat

  Poručite odmah
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 195

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 152

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, Yves Saint Laurent, Lancome, lak za nokte, puder nokti, akrilni nokti

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji manikir trendovi koje ćemo voleti

Samo jedan brzi pogled na manikir trendove ove sezone biće dovoljan da shvatimo da će hladnom vremenu koje je pred nama, prkositi neodoljive tople i p...