Top 5: Najlepši nokti za zimu

Vreme je kada napolju pada sneg, mi smo ušuškani u ćebe, gledamo maraton omiljene serije i pijemo svoj topli napitak. Baš u takvim trenucima pomislimo kako bismo mogle da nalakiramo nokte, pa pretražujemo trendy ideje za zimski manikir, zar ne? Međutim, umesto aktuelnih nijansi lakova za nokte, hajde da inspiraciju pronađemo u ovom hladnom, ali prazničnom godišnjem dobu.

Dajemo ti 5 manikir inspiracija za najlepše nokte za zimu!

Inspiracija za nokte #1 – Zimsko jutro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Kada kažemo zimsko jutro, pomislimo na više stvari. Prvo, ne možemo da zaobiđemo pomisao na oštar dodir vetra na našem licu. Pada nam na pamet i zimsko jutro u prirodi, u toploj drvenoj brvnari okruženoj mirisom snega i jelovine. Zatim, kakva nijansa nastaje kada se spoje sivo-plavo nebo i beli sneg? Ako želiš nokte koji te asociraju na snežno zimsko jutro, biraj hladne i pastelne nijanse plave, sive i ljubičaste.

Inspiracija za nokte #2 – Topla čokolada

Hajde da se za trenutak sklonimo od hladnoće i zagrejamo uz jednu toplu čokoladu. Topla čokolada nas asocira na one momente kada smrznuti uđemo u kuću, pa želimo da nas nešto brzo zagreje i okrepi. Podseća nas na kafiće ukrašene novogodišnjim ukrasima sa plejlistom najpoznatijih prazničnih pesama i ćaskanje sa omiljenom drugaricom. Ukoliko voliš toplu čokoladu, biraj lakove za nokte u raznoraznim braon nijansama. Slobodno ih kombinuj i razigraj se čokoladnim motivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #3 – Kuvano vino

Kuvano vino nas podseća na duge šetnje okićenim gradom i drvene kućice na trgovima. U jednoj od tih drvenih kućica možeš pronaći najfinije kuvano vino sa kriškama narandže, koje savršeno greje promrzle ruke, a i obraze. To kuvano vino miriše na toplo, na zimu, na sreću. Plus, nokti boje vina su uvek popularni tokom hladnijih dana i zaista se odlično slažu uz zimske odevne komade. Biraj sve bordo nijanse, a predlažemo ti i vinski manikir.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #4 – Domaći kolači

Ima li neko da ne voli kada miris domaćih kolača dopire iz kuhinje? Svi mi obožavamo vanilice, pitu od jabuke i keksiće sa cimetom i komadićima čokolade. Ukoliko želiš da te tvoj zimski manikir asocira na detinjstvo ili ako si mama koja upravo smišlja recept za novi domaći kolač, biraj lakove za nokte u nijansama vanile. Ova nijansa u sebi sadrži tople pigmente i pripada grupi nude nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #5 – Novogodišnji ukrasi

Nema praznika bez novogodišnje čarolije, a jedan veliki njen deo jeste ukrašavanje novogodišnje jelke! Ukoliko želiš da tvoji nokti podsećaju na radost, pozitivu i praznični duh, ukrasi ih različitim novogodišnjim motivima koristeći kombinaciju crvene, zelene i bele boje. Nacrtaj novogodišnju jelku, Deda Mraza, novogodišnje lizalice… Ukoliko nemaš alat za crtanje na nokatnoj ploči, čačkalica će poslužiti svrsi. Ako ipak preferiraš praznični manikir koji se slaže uz sve odevne kombinacije, u nastavku ti pokazujemo kako da na jednostavan način iscrtaš svoje nokte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nadamo se da si pronašla svoju omiljenu zimsku asocijaciju, ali i inspiraciju za najlepše nokte za zimu!

Pročitaj još: Krema za područje oko očiju: Koju izabrati i kada?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 811 Sound Check You Out

  Poručite odmah
 • Essie 94 Lapiz of Luxury

  Poručite odmah
 • Essie 6 Ballet Slippers

  Poručite odmah
 • Essie Expressie 60 Buns up

  Poručite odmah
 • Essie 40 Deumure Vixen

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 360 Spiked With Style

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Poručite odmah
 • Essie 85 Chocolate Cakes

  Poručite odmah

Povezane teme: manikir, trend, stil, zimski trendovi, essie, Yves Saint Laurent, zima, lak za nokte, lak za nokte

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mikro hajlajting ili Dream Girl look je trend koji nam se svideo sa TikTok-a!

Odlučili smo da ti predstavimo trend koji je oborio društvene mreže i pomognemo da samostalno postigneš ovaj izgled poznat kao Dream Girl Lool...