Tri znaka da ste zavisne od lakova za nokte

1. Na polici za lakove nema više mesta.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Kupile ste novi lak za nokte da biste ga ponosno istakle u svojoj sobi, ali onda shvatate da ste popunile svaki centimetar svoje beauty police. Ukoliko lakiranje nije vaš posao, ne bi trebalo da budete opremljeniji od same prodavnice. Šta ćete kada izađe neki novi i vi ga poželite? To je trenutak kada nasmejano konstatujete da možda imate čak i previše lakova. Bez brige - prvi korak ka „izlečenju“ ste upravo napravile kada ste sebi priznale da ste navučene na lakiranje noktiju.

2. Znate napamet sve nazive lakova.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ballet Slippers, Fiji, Bahama Mama – znamo da Essie ima kul nazive koji se lako pamte, ali nas fascinira vaše poznavanje istih. Recite nam: koliko lakova stvarno koristite, a koliko znate „po imenu i prezimenu“? Samo pitamo.

3. Vaš dom je postao salon lepote.


Sve više i više devojaka iz vaše okoline (ne samo drugarice, već i drugarice njihovih drugarica koje niste ni upoznale) sve češće dolaze kod vas na tretmane ulepšavanja. Osim lakova, vi imate i ostalu beauty opremu poput prave manikirke! Takođe, vaši rituali sređivanja noktiju su prava inspiracija za vaše drugarice. Potpuno razumljivo, jer kako da vas bilo ko shvati kao eksperta ako vam nokti ne sijaju u svakom trenutku?

Više na: „Najslađi“ manikir za leto

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Ballet Slippers

    Poručite odmah
  • Essie Fiji

    Poručite odmah
  • Essie Bahama Mama

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sprečite pucanje noktiju tokom zime

Zimski meseci i hladno vreme zahtevaju drugačiju negu celoga tela, a u ovom periodu nam najviše „pate“ lice, ruke i nokti...