Trikovi za savršeni prolećni manikir

Uz nekoliko trendi boja i trikova poznatih manikira, vaši nokti će zablistati punim sjajem. Paleta prolećnih boja obuhvata veći spektar od zimskih, te umesto svedenih zimskih boja, možete eksperimentisati pastelnim tonovima i jarkim bojama, ali i zanimljivim detaljima.

Priprema noktiju

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Pre nego što počnete sa nanošenjem laka za nokte obratite pažnju na svoju nokatnu ploču. ukoliko se na njoj nalaze neravnine ili ispucali delovi, ukonite ih turpijom kako bi vaš lak za nokte duže trajao.

Romantično pastelno

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Naravno, vrlo je važno i odabrati kvalitetan lak za nokte koji neće oštetiti vaše nokte, ali koji će, istovremeno, biti postojan.

Essie paleta boja obuhvata širok spektar prolećnih nijansi, a pastelne nijanse se mogu slagati uz svaku odevnu kombinaciju.

Eksplozivni tonovi i detalji

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ipak, ukoliko ste spremne na izazove, predlažemo vam jarke boje ružičaste i crvene koje će se takođe odlično uklopiti uz vaš prolećni stajling.

Svoj prolećni manikir možete upotpuniti i zanimljivim i neobičnim detaljima koji će prižiti savršen efekat. Tako, klasičnu nude boju možete složiti sa nekom od jarkih boja, kao što je to kraljevsko plava.

Pričitajte više: Ideje za manikir

Povezane teme: nokti, nega, manikir, essie, proleće

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrivamo trendy lakove za nokte koji se brzo suše

Kada biramo onaj idealan lak za nokte, gledamo da je dugotrajan i brzosušeći. Srećom, brend essie je mislio na nas i kreirao lak za nokte sa formulom ...