Uskršnji look za tvoje nokte

Bliži nam se jedan od onih praznika kada volimo da vreme provodimo sa svojom porodicom i ljudima koje volimo. To su ujedno i dani tokom kojih svaka devojka voli da posveti malo vremena sebi i svojim omiljenim beauty ritualima – oporavku kože od hladnih zimskih dana, novoj frizuri, izboru trendi nijansi... Ali, ne smemo da zaboravimo na ruke i nokte koji tokom Uskršnjih praznika i te kako dolaze u pravi plan. Ne, nema potrebe da provodiš sate i sate u kozmetičkom salonu, već možeš sama vrlo lako preneti duh Uskrsa na svoje ruke i nokte. Šta ti sve treba? Evo odgovora:

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

A post shared by essie (@essiepolish) on

Osnova je važna

Kao i kada je reč o nanošenju šminke, tako i kod manikira osnova ili baza igra veoma važnu ulogu. Baza neguje nokte, izjednačava njihovu strukturu i povećava postojanost i trajanje laka. Naša preporuka je Essie First Base. Ova baza štiti nokte od krzanja i obezbeđuje glatku površinu nokta što povećava trajnost manikira.

Svemir protkan bojama

Jednostavno ne možemo da ne pomislimo na šarenilo i boje kada pomislimo na Uskrs. Zato su ti za ovaj praznični manikir potrebni lakovi u jarkim i veselim bojama.

Sudeći po trendovima, za veseli, šareni manikir nije nužno kombinovati različite nijanse lakova ili ukrašavati nokte svakojakim dodatnim elementima. Elegantni, jednobojni manikir je ovog proleća uzdignut na pijedestal i to nas, moramo priznati, veoma raduje. Essie nam donosi veliki izbor nijansi, a mi ti ovoga puta predlažemo tri koje će veseli praznični duh preneti i na tvoje nokte.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Essie Fondant of You,  Mint Candy Apple i Lapiz of Luxury su lakovi, koji će sasvim sigurno na tvojim noktima privući pažnju okoline. Priznajemo da narandžasta, svetlozelena i nude-plava ne spadaju u tipične nijanse koje možemo sresti svakodnevno, ali veruj nam, to su boje koje ti nedostaju da upotpune tvoj celokupni praznični izgled. To ja onaj akcenat koji ti nedostaje, a njihove jarke i zasićene boje ti garantuju savršen izgled noktiju nakon samo jednog nanošenja.

Final touch

Sastavni deo savršenog manikira svakako je top coat, koji služi da obezbedi njegovo duže trajanje. Naš predlog je Essie Top Coat Super Duper. Brzo se suši, noktima daje neverovatan sjaj i ujedno ih štiti od pucanja i listanja.

Ovo je način da u samo tri koraka, uz pomoć neobičnih boja uneseš praznični duh u svoj look.  

 

Pročitaj još o: Savršen manikir: Nokti u dve boje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie First Base

 • Essie All In One

  Poručite odmah
 • Essie 99 Mint Candy Apple

  Poručite odmah
 • Essie Long Lasting Nail Polish 94 Lapiz of Luxury

  Poručite odmah
 • Essie Fondant of You

  Poručite odmah
 • Essie Care Super Duper

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Imate kratke nokte? Uradite italijanski manikir!

Stara tehnika koju si možda već praktikovala, a da toga nisi ni bila svesna...