Vodič za negu zanoktica

Mnoge devojke se svaki dan susreću sa neprijatnostima na noktima, kao kada požute ukoliko se ne koristi bazni lak ili kada su skloni lomljenju.

U cilju rešavanja ovih beauty problema, odlučili smo da vam pomognemo pa ovog puta pažnju posvećujemo zanokticama, koje su mali, ali nikako zanemarljiv deo naših „ukrasa“ na rukama.

Da li si nekad primetila devojku sa prelepo nalakiranim noktima, ali su ceo manikir pokvarile nedovoljno negovane zanoktice?

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ovo se može desiti svakoj dami, jer brzo možemo zaboraviti na redovnu i pravilnu negu noktiju. Posebno osetljiv deo nokatne ploče su zanoktice pa ti preporučujemo da ih posle svake tople kupke prstima nežno povlačiš ka korenu nokta. Ako želiš da držiš pod kontrolom zarastanje nokta, uradi lagani piling ruku i ne zaboravi na predeo oko nokta. Tako ćeš se brzo rešiti izumrlih ćelija kože i viška zanoktica, a rezultati će biti vidljivi već posle nedelju dana.

Stručnjaci savetuju i da svojoj dnevoj rutini dodaš masažu zanoktica.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Profesionalni modeli za ruke savetuju da zanoktice ne treba seći jer to može prouzrokovati ranice. Umesto toga, bolje je da neguješ taj deo nokta masažom odgovarajućim proizvodom za negu.

Essie Apricot ulje od kajsije će savršeno hidrirati kožu oko noktiju i omekšati i najtvrdoglavije zanoktice. Uz ovaj proizvod za negu i neke od mnogobrojnih lakova iz Essie palete boja, moći ćete da postanete same svoj manikir-majstor i negujete svoje nokte na pravi način i kod kuće.

Pročitaj još: Pet načina da sačuvate vaše nokte

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Apricot Oil

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Boje lakova za nokte koje bi svaka devojka trebalo da ima

Trendovi stalno dolaze i prolaze, a šarene bočice se nagomilavaju i bivaju slabo korišćene. Kako bismo vam pomogle da to izbegnete, odabrali smo 5 neo...