Znate li šta je to nailfie?

Sigurni smo da znaš za selfie trend, jer danas retko koja galerija telefona ne sadrži autoportret fotografiju, bilo samo tvoju ili gde je više njih na slici dok samo jedna osoba drži telefon, dok se ostali osmehuju u pozadini. Ali da li si čula za nailfie trend koji se širi po društvenim mrežama zahvaljujući poznatim ličnostima koje stvaraju sve neobičnije trendove?

Nailfie trend je sada IN - Selfie odlazi u zaborav

Bez brige, za ovaj trend ne moraš da stavljaš šminku i preparate za posebne namene, kao što se na primer za sjajnu selfie fotografiju umesto korektora za prekrivanje podočnjaka koristi hajlajter. Čak ne moraš ni da vodiš računa o kosi i ona može da bude razbarušena i neočešljana. A zašto je to tako? Zato što je akcenat samo i isključivo na tvojim noktima i niko ni neće gledati u tvoje lice. Više neće jedino saloni za ulepšavanje deliti slike noktiju i promovisati nove manikir trendove, već će to raditi svi!

Znate li šta je to nailfie

Manikir stilovi u Nailfie svetu?

Poznate ličnosti su pokazale vrlo raznovrsne manikire i gotovo da izgleda kao da se vodi neko takmičenje ko od njih će imati čudniju i zanimljiviju fotografiju noktiju na društvenim mrežama. Pa tako možeš videti razne varijante manikira na kratkim noktima u drečavijim bojama, kao i klasiku koja ne izlazi iz mode – crvene nokte. Dugi nokti su za razliku od kraćih čak i ukrašeni sa cirkonima, crtežima i raznovrsnim prstenjem u najneobičnijim oblicima postavljenim tik iznad nokatne ploče.

Znate li sta je to nailfie?

Nailfie manikir stil koji dominira

U modnim i makeup trendovima nude stil već uveliko vlada, pa tako ne čudi što je i u ovom novom nailfie trendu nude boja u prvom planu. Nude tonovi zauzimaju ponosno prvo mesto u galeriji holivudskih diva. Naravno zvezde ne bi bile zvezde kada ne bi odudarale od drugih, pa su tako kod njih i jednostavni nude nokti često ukrašeni sa šljokicama, cirkonima i sitnim aplikacijama.

Znate li šta je to nailfie?

Ukoliko odabereš kvalitetnu nude nijansu laka za nokte tvoji nokti mogu izgledati sjajno i poprimiti efekat gel noktiju sa kojim svaki manikir izgleda uredno i elegantno. Neutralni tonovi su toliko popularni i mogu se uklopiti uz sve dužine, stilove, boje i dezene noktiju. Samo pripazi prilikom odabira nijanse i uvek biraj nijansu nude laka u odnosu na boju tvoje kože.

Ako već nisi zaprati nas i na instagramu i taguj nas da pokažemo i podelimo tvoj #nailfie sa drugima ;)

Pročitaj još: Balerina nokti: Yes or Pass

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 16 Spaghetti Strap

  • Essie 57 Forever Yummy

  • Essie Long Lasting Nail Polish 88 Licorice

  • Essie 01 blanc

Povezane teme: nokti, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mat ruž: Postulat neprolazne lepote!

Vanvremensku holivudsku lepotu od sada možeš postići za samo jedan minut! Otkrij kako do besprekorno konturisanih usana uz novi mat ruž za usne koji ć...