1 paleta senki za 3 različita izgleda

Verovatno većina devojaka misli da je za idealno našminkano lice potrebno puno makeup proizvoda. Zbog toga, mi smo danas spremni da te ubedimo da grešiš i dokažemo ti da jedna paleta senki za oči i tri ruža i te kako mogu da zamene gomilu proizvoda iz tvog nesesera. Ukratko, rezultati će te ostaviti bez daha.

Naš izbor je Maybelline New York The Burgundy Bar paleta senki, koja sadrži 12 toplih nude i burgundy nijansi, koje su apsolutni hit ove jeseni.

Look 1: Crvene senke i nude ruž


Uz pomoć mekane četkice na kapke nanesi jarko crvenu senku iz The Burgundy Bar palete. Trend jednobojnih kapaka je uvek u modi, tako da nećeš pogrešiti ako ih obojiš u drečavo crvenu boju, koja je obavezan detalj ove jeseni. Kako je ovakva nijansa na kapcima sama po sebi dovoljno upečatljiva, na usne nanesi ruž u neutralnoj nude nijansi. Predlažemo ti da tvoj izbor bude Super Stay Matte Ink u nijansi 05 Loyalist.

Look 2: Monohromatski izgled


Jedan od trendova koji je preuzeo dirigentsku palicu ove jeseni kada je šminka u pitanju je monohromatski look. Naime, za njega su ti potrebni ruž i senke u istoj nijasni. The Burgundy Bar ti daje širok izbor opcija, ali ti predlažemo da za savršen jesenji look upotrebiš senke sa braon podtonovima. Za „matchy-matchy izgled“ izaberi ruž i istoj boji, ali vodi računa da ne preteraš sa upotrebom bronzera i hajlajtera, jer ćeš tako izgledati neprirodno i grubo.

Look 3: Tamne senke i taman ruž


Ovakav look je odličan izbor za večernju varijantu i nezaboravni vikend izlazak. Kombinacija tamnih nijansi na kapcima i usnama je način da oslobodiš fatalnu ženu u sebi i pustiš da šminka govori umesto tebe. Predlažemo ti da na kapke naneseš dve senke iz ove iste palete – tamnocrvenu i tamnobraon. Prvu nanesi uz sam koren trepavica, dok ćeš drugom obojiti kapak celom dužinom. Malo braon senke možeš naneti i na donji kapak, što će vizuelno povećati oko. Za usne izaberi Super Stay Matte Ink ruž u tamnoljubičastoj nijansi 40 Believer.

Pročitajte još: Savršene crvene usne za samo 1 minut

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The Burgundy Bar

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, ruž, usne, mat

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...