10 make-up rutina koje ćemo voleti u 2017. godini (prvi deo)

Pretpostavljamo da svaka dama ima svoj dragoceni kutak u kome čuva svoje blago, odnosno šminku. Nažalost, sa većinom svojih prošlogodišnjih make-up proizvoda ćete morati da se pozdravite i u svoje svakodnevne make-up rutine uvrstite sledeće: crnu olovku za oči, senku, jarko roze rumenilo i crveni karmin.

#1 Crna olovka za oči

Crna olovka za oči je make-up proizvod koji već zaslužio svoje mesto među večnim proizvodima, ali ove godine je must have. Treba da ga nosite kako u dnevnim, tako i u noćnim prilikama, ali povedite računa da ukoliko crnu olovku stavite u unutrašnju liniju oka, ono će vizuelno izgledati manje.

Pročitaj više: Pet nijansi za šminkanje zelenih očiju

#2 Senke za oči

Senke za oči spadaju u make-up proizvode koje dame uglavnom koriste za večernji make-up look. Ove sezone, senke postaju neizostavni deo dnevne make-up rutine.

#3 Bronzer i rumenila

Iako su bronzer i rumenila u zemljanim tonovima bili omiljeni u svetu šminkera, ove sezone se vraćaju na velika vrata rumenila u roze tonovima. Odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i zarumenite se do maksimuma.

Pročitaj više: Kako popraviti polomljeno rumenilo by Dunja Jovanić

#4 Crveni karmin

Crveni karmin je, ne samo počasni stanovnik svih ženskih nesesera, već i proizvod koji svaka dama uvek nosi sa sobom. Ove godine on treba da bude u prvom planu, pa se potrudite da ostatak make-up-a bude sveden.

Pročitaj više: Reši test i saznaj koja boja karmina ide uz tvoju ličnost!

#5 Sjaj za usne


Sjaj za usne dominira ove sezone i u večernjim varijantama. Istaknite prirodnu lepotu svojih usana, ali ih istovremeno i negujte.

 

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, crveni karmin, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...