10 make-up rutina koje ćemo voleti u 2017. godini (prvi deo)

Pretpostavljamo da svaka dama ima svoj dragoceni kutak u kome čuva svoje blago, odnosno šminku. Nažalost, sa većinom svojih prošlogodišnjih make-up proizvoda ćete morati da se pozdravite i u svoje svakodnevne make-up rutine uvrstite sledeće: crnu olovku za oči, senku, jarko roze rumenilo i crveni karmin.

#1 Crna olovka za oči

Crna olovka za oči je make-up proizvod koji već zaslužio svoje mesto među večnim proizvodima, ali ove godine je must have. Treba da ga nosite kako u dnevnim, tako i u noćnim prilikama, ali povedite računa da ukoliko crnu olovku stavite u unutrašnju liniju oka, ono će vizuelno izgledati manje.

Pročitaj više: Pet nijansi za šminkanje zelenih očiju

#2 Senke za oči

Senke za oči spadaju u make-up proizvode koje dame uglavnom koriste za večernji make-up look. Ove sezone, senke postaju neizostavni deo dnevne make-up rutine.

#3 Bronzer i rumenila

Iako su bronzer i rumenila u zemljanim tonovima bili omiljeni u svetu šminkera, ove sezone se vraćaju na velika vrata rumenila u roze tonovima. Odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i zarumenite se do maksimuma.

Pročitaj više: Kako popraviti polomljeno rumenilo by Dunja Jovanić

#4 Crveni karmin

Crveni karmin je, ne samo počasni stanovnik svih ženskih nesesera, već i proizvod koji svaka dama uvek nosi sa sobom. Ove godine on treba da bude u prvom planu, pa se potrudite da ostatak make-up-a bude sveden.

Pročitaj više: Reši test i saznaj koja boja karmina ide uz tvoju ličnost!

#5 Sjaj za usne


Sjaj za usne dominira ove sezone i u večernjim varijantama. Istaknite prirodnu lepotu svojih usana, ali ih istovremeno i negujte.

 

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, crveni karmin, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjaj za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom koji će ti biti omiljeni ovog leta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tokom leta, a uključuje samo jedan proizvod – sjaj za usne...