10 make up trikova za look za Dan zaljubljenih - drugi deo

6. Maskara


Velika količina maskare nije jedini način da pojačate volumen trepavica. Ukoliko nanesete crnu olovku na unutrašnje ivice gornjih kapaka, postići ćete efekat još dužih i gušćih trepavica. 

7. Umesto senke, na kapke nanesite malo hajlajtera


 Ako niste pristalica jakog make up-a na očima, i ne volite da stavljate senku u velikim količinama, poslužite se trikom koji će za tren učiniti da zablistate uz pomoć samo jednog poteza - umesto senke, na kapke nanesite malo hajlajtera. 

8. Postojani ruž za usne


U ovom danu će sigurno “pasti” mnogo poljubaca, zbog čega vam je potreban što postojaniji karmin. Zato nakon nanošenja ruža na usne obavezno prislonite papirnu maramicu da uklonite višak karmina i sprečite da se razmazuje ili vam ostavi trag na zubima, a zatim pređite puderom u kamenu, kako biste postigli dugotrajniji, mat efekat. 

9. Šljokice na očima


 Dan zaljubljenih idealna je prilika da ponesete svečan i ekstravagantan look, poput šljokica na očima. Da bi se što bolje zalepile za kapak nanosite ih prstom, a ne četkicom, i to isključivo na centar kapka, a ne na čitavu površinu.

10. Svetlucavi efekat

 
Za još blistaviji ten primenite jednostavan trik - tečni puder pomešajte sa malo tečnog iluminatora, za potpuno svetlucavi efekat. 

Pročitaj više: 10 make up trikova za look za Dan zaljubljenih - prvi deo​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline hightliter

  • Colossal Go Extreme Leather Black

    Poručite odmah
  • Color Sensational Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, crveni karmin, oči, karmin, ruž, usne, trend, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tečni puder od Maybelline-a New York*?

Osećaj laganosti i osećaj da koža diše čak i kada je prekrivena puderom je nešto ka čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda deluje...