10 najboljih make-up saveta koje smo ikada čule (drugi deo)

#6 

Često grešimo s bronzerom! Naime, ukoliko imate ten između srednjeg i maslinastog, bronzer će vam pružiti mediteranski izgled i popularni sunkissed efekat, ali ukoliko ste veoma bledi - biće previše taman, a ako ste previše tamni - izgledaće preterano svetlo! Zato ona bleđima preporučuje tople tonove, poput nijanse breskve, kako bi se postigao prirodniji izgled.

#7

Džejmi Grinberg, make-up ekspert koji sarađuje sa slavnima, kaže da često koristi veštačke trepavice kako bi oči izgledale veće ili unutrašnju liniju kapka oboji vodenim ajlajnerom.

#8


Ešli Sijuči, pre nego što nanese tinted eyebrow gel, stavlja prozirni gel kako bi kontrolisala koliko će boje naneti.

#9


Valeri German, zadužena za ulepšavanje Emili Ratajkovski i Lili Oldridž, nakon nanošenja rumenila stavlja translucent puder ne bi li sakrije oštre ivice. To pruža sjajan prirodniji izgled!

#10


Jedna od najvažnijih tajni lepih očiju jeste u četkici za ajlajner. Šarlot Hejvord, stručnjak za kosu i šminku koja je sarađivala s velikim glumačkim imenima poput Eme Votson, kaže da one traju veoma dugo, pa ne treba štedeti da su ove četkice u pitanju, a efekat je izvanredan.

Pročitaj više o: Savršeni spoj glamura i urbanosti: Jesenji make-up trendovi nam donose novine koje ćemo obožavati

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Palete senki za oči koje podižu makeup na novi nivo!

Obožavamo novitete sa makeup scene, a ovoga puta iznenađenje je stiglo od poznatog američkog brenda Urban Decay...