10 najboljih make-up saveta koje smo ikada čule (prvi deo)

#1


Romero Dženings objašnjava da je tajna dobro nanesenog pudera prajmer, ali je još važnija hidratantna krema!

Ukoliko se opredelite za neku težu, ona će "razbiti" prajmer i poništiti njegov efekat, a verovatnoća da će se puder istopiti je veća. Ako pak pružite koži hidrataciju bez uljanih i teških krema, lice će biti svežije, a puder će izgledati sjajno.

#2

 

Clean, peachy nude lips. Get the look and many more with the #mnylippalette.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on
 


Fotograf i make-up stručnjak Robin Blek ističe da je najneobičniji predmet u njegovoj opremi lepljiva traka, koja je idealna za uklanjanje ćelija mrtve kože u poslednjem trenutku pred šminkanje "na brzinu". Veoma je korisna pre nanošenja ruža (posebno ukoliko je on svetliji), kao i za skidanje senke za oči bez uništavanja već nanetoh pudera.

#3


 Ukoliko ste ostali bez korektora, možete upotrebiti i ruž, kaže Marlena Stel. Ona preporučuje da na podočnjake nanesete vrlo malo mat ruža boje breskve kako biste sakrili tamne kolutove.

#4


 "Iako sam protivnik preteranog prelaženja linije usana, smatram da žene često potcenjuju koliko su njihove usne pune", napominje Ešli Sijuči, njujorški make-up stručnjak.


Pročitaj više o: 10 najboljih make-up saveta koje smo ikada čule (drugi deo)

Povezane teme: šminka, tečni puder, konturisanje, usne, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder u kamenu: Sve što treba da znaš!

Bez ovog malog makeup pomagala nije se mogla zamisliti svakodnevnica. Mnogo pre nego što su podloge, tečni puderi, kreme u boji i prajmeri stupili na ...