3 koraka za konturisanje svetlog tena

Koliko god da su vešte u konturisanju, devojke svetle puti će se malo teže našminkati ukoliko nisu eksperti. Ove dame koriste se raznim trikovima kako bi dostigle savršenstvo, a mi vam ovde i sada otkrivamo tri ključna koraka njihovog ulepšavanja:

1. Recite NE brozeru


Mnogi bronzeri su suviše „topli“ za žene svetle puti. Umesto njega, svetski poznati šminkeri savetuju upotrebu mat pudera, a najbolje bi bilo da nijanse imaju sivkasti podton. Ukoliko ovo do sada niste znali, to je zapravo ton koji po prirodi odgovara vašem svetlom licu. Takođe, proizvod u stiku Maybelline New York Master Contour u svetlijoj nijansi biće odličan izbor za vaš ten.

2. Dobri odvojeno, još bolji zajedno


Hajlajter i puder ne mogu jedan bez drugog kada je konturisanje u pitanju. Tako da, kad god puderom povučete liniju konture, iznad nje bi trebalo malo hajlajtovati.

3. Blendiranje je obavezno!


Jasno vidljivi potezi izgledaju krajnje neprirodno, a devojke svetlijeg tena to možda najbolje znaju. Ako ste jedna od njih, znajte da konturisanje nije gotovo sve dok pažljivo ne izblendirate svoje „korake“ u šminkanju. Ovaj finalni touch je bitan kako biste omekšale linije kontura za super prirodan look.

Više na: Saveti za šminkanje za plavuše za svaki dan

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Contour Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako da kreiraš originalne maske za Noć veštica

Uz pomoć ovih saveta ćeš sigurno uspešno kreirati jednu od ove dve maske za Noć veštica na potpuno drugačiji način od svih...