3 koraka za konturisanje svetlog tena

Koliko god da su vešte u konturisanju, devojke svetle puti će se malo teže našminkati ukoliko nisu eksperti. Ove dame koriste se raznim trikovima kako bi dostigle savršenstvo, a mi vam ovde i sada otkrivamo tri ključna koraka njihovog ulepšavanja:

1. Recite NE brozeru


Mnogi bronzeri su suviše „topli“ za žene svetle puti. Umesto njega, svetski poznati šminkeri savetuju upotrebu mat pudera, a najbolje bi bilo da nijanse imaju sivkasti podton. Ukoliko ovo do sada niste znali, to je zapravo ton koji po prirodi odgovara vašem svetlom licu. Takođe, proizvod u stiku Maybelline New York Master Contour u svetlijoj nijansi biće odličan izbor za vaš ten.

2. Dobri odvojeno, još bolji zajedno


Hajlajter i puder ne mogu jedan bez drugog kada je konturisanje u pitanju. Tako da, kad god puderom povučete liniju konture, iznad nje bi trebalo malo hajlajtovati.

3. Blendiranje je obavezno!


Jasno vidljivi potezi izgledaju krajnje neprirodno, a devojke svetlijeg tena to možda najbolje znaju. Ako ste jedna od njih, znajte da konturisanje nije gotovo sve dok pažljivo ne izblendirate svoje „korake“ u šminkanju. Ovaj finalni touch je bitan kako biste omekšale linije kontura za super prirodan look.

Više na: Saveti za šminkanje za plavuše za svaki dan

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Contour Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mat ruž: Postulat neprolazne lepote!

Vanvremensku holivudsku lepotu od sada možeš postići za samo jedan minut! Otkrij kako do besprekorno konturisanih usana uz novi mat ruž za usne koji ć...