3 make-up izdanja za kopiranje: Severina

Zgodna pevačica nekad naglasi pune usne, nekada nestašne oči, ali njena je šminka uvek nepogrešiva. Ova tri dobra make-up primera inspirisaće vaša izdanja za najrazličitije prilike!

1. Vetar i sunce u kosi, šetnja obalom, lagana garderoba... I prateći make-up! Sveže izdanje zahteva laganu teksturu tečnog pudera sa zaštitnim faktorom, sasvim diskretno rumenilo, oči blago uokvirene smeđom senkom i maskaru za volumen! Lepo oblikovane i blago naglašene obrve (definisane olovkom u prirodnoj boji obrva!) uz sasvim nežan rozikasti sjaj za usne - i spremne ste za mediteranski vazduh! Saznaj i koja su ti to 3 proizvoda dovoljna za perfektan natural look!

 

 

2. Izdanje za predvečernju šetnju, pa čak i letnji izlazak na večeru je ovo provereno make-up izdanje. Crveni karmin zaheva besprekoran ten, zato pored pudera koji sasvim odgovara tonu tvoje kože, uradi i blago konturisnaje bronzerom i hajlajterom. Malo korektora na deo ispod očiju ujednačiće ten. Oči uokvirite krejonom, naglašavajući spoljašnje ivice oka, a zatim izvucite i sasvim preciznu i tanku linijju ajlajnera na gornji kapak. Za kraj jarko crveni mat karmin sa narandžastim podtonom - i vreme je za uživanje! I sa njim nema greške - osim ako ga loše naneseš...A za to imamo rešenje i traje svega minut! Pogledaj ovaj perfect red lipstick tutorijal!

3. Glamurozno veče zahteva i takav make-up. Ovaj će stil šminkanja odlično da se uklopi uz svako elegantni i izazovni stajling. Super-mačkaste pin-up oči zahtevaju posebnu pažnju, a prethodi joj dobro konturisanje. Ovde možeš da preuzmeš savete za lak i brz konturing koje sa tobom deli naša blogerka Dunja! Odaberi ajlajner koji ima aplikator - flomaster, umiri ruku i definiši pravac kretanja pre no izvučeš liniju. Najpre izvuci sasvim malu liniju na gore na sredini oka, gde je kapak najviši. Zatim izvuci linijicu od spoljašnjeg ugla oka na spolja i gore. Kada kreneš u izvlačenje linije važno je da se držiš markera i od sredine liniju izvlačiš ravno i na gore (nikako ne treba da prati padajuću liniju kapka). Pokupi savete za savršen #redcarpet izgled od našeg make-up eksperta Marka Nikolića - ovde! Sočne usne su pre svega dobro hidrirane, oblikovane olovkom u boji identičnoj boji usana, i sa diskrentim gloss sjajem. Jedino o čemu treba brinuti kada je u pitanju ovakav make-up je da ne privučeš više pažnje nego što ti je potrebno :)

 

 

 

 

 

Povezane teme: crveni karmin, poznati, večernja šminka, dnevna šminka, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...