3 makeup trika da izgledate dobro sa podignutom kosom by Dunja Jovanić

Iako volim da nosim puštenu kosu (bilo da je ravna ili talasasta), često mi ljudi kažu da mi je kosa najlepša kada je vezana u rep. Što meni najviše i odgovara, jer zahteva najmanje truda. O tome koliko je vezana kosa praktična, ne moramo ni da govorimo. 

Ali, ako se vodimo lepotom, najvažnija stvar kod vezane kose, pogotovo ako je u pitanju visok konjski rep, jeste to što izgledamo mlađe. Celo lice vam se zategne, obrve izgledaju podignutije, jagodice izraženije, oči upečatljivije, a usne su u prvom planu. Na vama je samo da iskoristite tu prednost. 

Oči

3 makeup trika da izgledate dobro sa podignutom kosom by Dunja Jovanić

Na obrve ne morate trošiti mnogo vremena, jer samim tim što ste ih podigli visokim repom, one će izgledati besprekorno. Tu i tamo možete da popunite ukoliko imate neke rupice u obrvama, ili još bolje, možete samo staviti Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler, koji će vam obojiti dlačice i dati im gustinu. 

Ako ste stručne sa ajlajnerom, sada je pravo vreme da to i pokažete. Zašto? Zato što će vam sada regularni ajlajner koji izvlačite izgledati kao da je dug pola metra.

Lice

Jagodice će vam zbog „instant face liftinga“ veoma doći do izražaja. Sve i da nemate neke prirodno izražene jagodice, sada možete da ih dobijete.

Zato, blago iskonturišite ispod same jagodične kosti, a onda stavite malo rumenila i sve završite hajlajterom na vrhu jagodica. 

Usne

3 makeup trika da izgledate dobro sa podignutom kosom by Dunja Jovanić

Prvo što će neko primetiti na vama kod ovakvog izgleda su vaše usne. Da li ćete se opredeliti za neku upečatljivu boju ili za nešto neutralniji ruž, to je na vama.

Za koju god nijansu da ste se odlučile, kao šlag na tortu, stavite malo hajlajtera na centar gornje i donje usne. Ovo će ih učiniti vizuelno dosta većim. Za ovaj efekat obožavam da koristim Maybelline New York Master Strobing Stick u nijansi 200.

I na zaboravite osmeh! :)

Pročitajte još: Pegice su IN! by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Medium Brown

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick 200 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Makeup za selfie

Make Up In The City ekipa je tu da ti pokaže na koji način da naneseš makeup kako bi što bolje izgledala na kameri svog pametnog telefona. Posle ove l...