3 načina da kombinuješ burgundy i nude senke za oči

Senke za oči su opsesija svake lepotice zaljubljene u šminkanje. Njima se podjednako dive top modeli i šminkeri, kao i one devojke kojima makeup nije posao već velika ljubav.

Kako burgundy nijanse ne prestaju da vladaju makeup scenom, a za njima ne zaostaju ni uvek aktuelne nude nijanse, rešili smo da probamo nešto malo drugačije – kombinaciju burgundy i nude senki.

1. Klasika


Svima nam je već poznato da nanošenjem svetlijih nijansi na sredinu kapka, uz samu ivicu trepavica, oči izgledaju otvorenije i veće. Za što prirodniji look, nanesi nude nijansu senki u unutrašnji ugao oka. Kada je reč o crvenim nijansama, treba ih kombinovati s umerenom nijansom – ne previše jakom niti previše zagasitom. To je „prelazna“ nijansa i nanosi se uz samu ivicu nude senki. Nakon toga, nanesi burgundy senke na spoljašnji deo kapka, baš kao kada koristiš smokey eye tehniku. Na ovaj način ćeš pogledu dodati dozu mističnosti, a tvoje oči će izgledati krupnije.

2. Neočekivano


Iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete izaberi boju cigle i uz pomoć mekane, guste četkice nanesi je celom dužinom kapka. Vodi računa da ne pređeš iznad prevoja kapka, jer ćeš tako upropastiti celokupan look. U ovoj kombinaciji, nude nijanse se nanose na donji kapak. Da, ovo je trend koji laganim koracima dobija na popularnosti. Ovako našminkane oči izlaze iz okvira tradicionalnog i plene svojim neočekivanim finišem, a prirodne nijanse stavljene na donji kapak ističu tvoju nežnu stranu.

3. Alternativa

Ova kombinacija je namenjena svim devojkama koje vole da eksperimentišu i spremne su da se upuste u nešto potpuno novo. Ovakav makeup look zahteva veliku preciznost i dosta strpljenja. Pomoću tvrde četkice zaobljenog vrha nanesi burgundy senke prateći liniju kapka – isto kao kada nanosiš ajlajner. Odmah iznad ivice crvenih senki nanesi nude nijansu koja najviše odgovara tvom prirodnom tenu. Kako bi ova kombinacija izgledala savršeno, moraš biti veoma pažljiva da ne pređeš preko prevoja kapka.

Pročitaj još: 10 zapovesti senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...