3 trendi stila šminkanja koji nam stižu pravo sa istoka!

1. Azijski urban look

Sivo - ljubičasto obojena kosa, definisan ajlajner preko pola kapka i zagasite mat usne je make-up trend koji je globalno zavladao. Nije mu odolela ni Koreanka Sophia Chang, a naročito nam se dopada diskretna intervencija na donjem kapku: ublendovane senke i ajlajnerom izvučena linija od pola za dodatno otvaranje oka. Ne zaboravite blushed nudes senke i stvarno puno maskare!

 

2. 1001 vrela noć

Svu raskoš orijenta na svom profilu pokazuje Maya Ahmad iz Bejruta. Ovde se sprema za NYX Arabia Face Awards, a umesto na sočne usne koje prve privuku pažnju, primetite oči. Ovaj stil omiljen je u tom delu sveta, a podrazumeva beskrajno igranje sa senkama zemljanih nijansi, belom i puno crne boje. Ako su usne svetlije, oči su još naglašenije i tamnije. Ne prezajte da i ivicom donjeg kapka izvučete puniju tamnu liniju, za autentičan izgled. I naravno, vrlo raskošne obrve!

 

A photo posted by Maya (@themayaahmad) on

 

3. Manga lutka

Ljupka Seto Ayumi stiže iz Tokija i predstavlja ovaj girly make-up! Preporučujemo ga devojkama koje ne žele da liče na druge: bledi ten, smudge balzam ili ulje za usne u boji i jedna surovo precizna i tanka linija ajlajnera od samog ugla oka i preko spoljašnje ivice. 

 

A photo posted by 瀬戸あゆみ (@setoayumi) on

 

Povezane teme: trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ajlajneri u boji: najbrži način da izmeniš celokupni izgled

Hajde da sprovedemo jedan mini-test: zaviri u svoj neseser i reci šta vidiš? Unutra su crni, možda smeđi ajlajneri i olovke, zar ne...