4 koraka za pravilno nanošenje tečnog korektora

Nakon klasičnih korektora u stiku i krem korektora, tečni korektor je tokom poslednjih godina postao pravo makeup otkrovenje. I dok nam pruža mnoštvo različitih mogućnosti, malo koja dama se može pohvaliti da ga ume naneti poput pravog makeup majsotra. Ipak, nekoliko jednostavnih koraka pomoći će vam u misiji da postanete beauty guru i učiniće vaše lice savršenim.

1. Odaberite pravi proizvod


Za razliku od pudera, tečni korektor ne mora da pogodi pravu nijansu vašeg lica, već samo približnu (makeup stručnjaci savetuju da je bolje odabrati malo svetliji nego malo tamniji). Ono što je važnije kod odabira pravog tečnog korektora jeste njegova gustina i postojanost. Naš odabir je True Match tečni korektor koji će predelu oko očiju dati blistavost.

2. Tečni korektor kao magični štapić


Da, istina je! Ukoliko ga pravilno nanesete, tečni korektor može prekriti gotovo bilo šta. Ipak, ne treba ga mešati s korektorima i prajmerima u boji čija je namena da prekriju crvenilo i ostale nelagodnosti, jer kod tečnog korektora postoja jasna pravila gde ga treba naneti. Nanesite manju količinu na svoje podočnjake, bore oko usana ili na čelu kako biste ih prekrili pre nanošenja tečnog pudera.

3. Savršeno uklopljen

Da biste ga savršeno naneli, tečni korektor je potrebno utapkati u kožu. U ovome vam može pomoći beauty blender ili manja gusta četkica koja će popuniti svaku boru.

4. Ne zaboravite - svaki tečni korektor ima svog najboljeg prijatelja


Da biste iskoristili potpuni potencijal svog tečnog korektora, potrebno je da ga fikrisate tečnim i kompaktnim puderom. Najbolje bi bilo da je to odgovarajući tečni puder istog sastava i istih svojstava pa vam savetujemo da True Match korektor uparite s tečnim i kompaktnim puderom iz isoimene L'Oréal Paris kolekcije.

Pročitajte još: Savršena beauty kombinacija!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Foundation

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izaberite najbolji korektor za pokrivanje podočnjaka

Pokrivanje tamnih kolutova oko očiju predstavlja osnovu šminkanja. Ipak, kao što je slučaj i sa svim ostalim beauty proizvodima, izuzetno je važno da ...