4 mesta na koja možda ne nanosite hajlajter – a trebalo bi

Tehnike šminkanja konstantno napreduju i došle smo do zaključka da ne možemo da se zadovoljimo samo nanošenjem hajlajtera na vrh obraza. Upravo zbog toga je hajlajter naš česti makeup pratilac i pronašle smo čak četiri mesta na licu koja mogu da budu naglašena uz pomoć ovog proizvoda i da tako od nas naprave prave letnje boginje.

1. Gornji deo čela


Ovaj način nanošenja hajlajtera sprečava da naše lice izgleda ravno i bez oblika – slično kao kada nanesemo i određenu količinu bronzera. Malo sjaja na čelu će dati celom licu svežinu, ali treba ga naneti veoma diskretno.

2. Iznad luka obrva  


Ako ga stavljaš na predeo lica ispod obrva, onda je pravo vreme da hajlajter naneseš i nešto više. Posvetli predeo iznad najveće tačke luka, jer ćeš time optički podići obrve. Upotrebi proizvod kremaste formule.

3. Sredina kapka  


Čini ti se da je ovo nemoguće? Samo probaj! Dašak hajlajtera u sredini kapka će optički povećati tvoje oči, zbog čega ćeš i posle nezaboravne noći izgledati odmorno i sasvim sveže. Pazi da iluminatorom osvetliš tačno centar kapaka.

4. Na sredinu kupidovog luka


Malo hajlajtera nanesi na sredinu kupidovog luka iznad gornje usne. Ovako ćeš svoje usne učiniti punijim i sočnijim. Najbolje je da ga naneseš prstima, zbog ovog delikatnijeg područja na licu.

Pročitaj još: Makeup preobražaj: Instant sjaj

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick 02 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris – Jedna od poslednjih kolaboracija sa ličnim pečatom modnog genija

L’Oréal Paris s poštovanjem neguje sećanje na Karla Lagerfelda...