5 beauty stvari koje rade žene s neverovatnom kožom lica

1. One čiste lice dva puta dnevno.


Ako vam ovo ne pada teško, onda ste jedan korak bliže savršenoj koži lica. Redovno čišćenje lica – dva puta dnevno, idealno – je beauty pravilo broj jedan žena s besprekornom kožom. Umivanje lica ujutro i pred spavanje je bitno kako bi se prevashodno očistile pore u kojima se skupljaju nečistoće. Osim vode, važno je da imate i sredstvo za čišćenje koje odgovara potrebama vaše kože.

2. One svakodnevno koriste kreme sa zaštitnim faktorom.


Nanošenje kreme za sunčanje tokom dana jednako je važno za kožu lica kao i čišćenje i hidratacija. Prema tome, ako već niste uključili kremu za sunčanje u svoju dnevnu rutinu, krajnje je vreme da to uradite.

UV zračenje je jedan od vodećih uzroka preranog starenja kože i to ne želi nijedna žena. Zato, UVEK nanesite kremu za sunčanje posle hidratantne kreme, a pre šminkanja.

3. One znaju da ugode svojoj koži.


S vremena na vreme je dobro organizovati male spa rituale u svom domu. Neka zvezda ovih beauty momenata budu L'Oréal Paris Pure Clay maske sa pročišćavajućim glinama, koje vam za samo 10 minuta daju čistu i blistavu kožu.

4. One se brinu o različitim delovima lica na drugačije načine.


Različiti dielovi naših lica imaju različite potrebe.

Mnoge žene se bore s masnom T-zonom, ali ipak smatraju da njihovi obrazi imaju tendenciju da se osuše. S toga, bilo da imate suvu ili masnu kožu, multimasking tehnikom dajte svakom području na licu baš ono što mu treba!

Kada je reč o području oko očiju, tu je koža mnogo tanja i osetljivija, pa treba voditi računa kako o nežnom skidanju šminke, tako i o odgovarajućoj kremi za hidrataciju.

5. One koriste samo kvalitetne makeup proizvode.


Samo zato što je proizvod trenutno aktuelan, ne znači da je idealan za vaše lice. Upotreba šminke koja odgovara potrebama vaše kože važan je korak u izbegavanju kriznih beauty situacija. Preporučujemo da se posavetujete sa svojim dermatologom, ali i da same osetite šta vam od proizvoda najviše prija i odgovara.

Više na: Tri koraka do blistave kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oreal Paris Micellar Water

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji manikir trendovi koje ćemo voleti

Samo jedan brzi pogled na manikir trendove ove sezone biće dovoljan da shvatimo da će hladnom vremenu koje je pred nama, prkositi neodoljive tople i p...