5 puta gušće trepavice? Nikad lakše!

Savršene trepavice su svakako misija broj 1 za sve pripadnice lepšeg pola koje neprestano tragaju za dužim i gušćim trepavicama. One se često služe najrazličitijim trikovima kako bi svoj pogled učinile neodoljivim. Sada više nema potrebe za trikovima, zato što smo za tebe pronašli maskaru koja ti donosi upravo ono za čim tragaš – besprekoran volumen.

Majstor za volumen trepavica


Kako smo do sada isprobali stotine različitih maskara, slobodno možemo reći da imamo visoke kriterijume koji su nam i pomogli da otkrijemo nekoliko genijalnih proizvoda u svetu šminke. I upravo takav je „majstor“ za volumen L’Oréal Paris Volumissime X5 maskara.

Ova maskara ti donosi volumen trepavica čak pet puta veći od ostalih maskara koje si do sada probala, a njena intenzivno crna formula čini trepavice crnim poput katrana.  Samo jedan sloj Volumissime X5 maskare naglašava trepavice do maksimuma i daje pogledu dubinu i dovoljnu dozu zavodljivosti.

Svaka trepavica na svom mestu


Volumissime X5 izdašno obavija trepavice od korena do vrha, bez stvaranja grudvica. Možeš biti potpuno sigurna da će tvoje trepavice biti savršeno razdvojene i neprijatna situacija slepljenih trepavica nikada više neće biti ni blizu tebe. Četkica je napravljena tako da jednostavno nanosi sadržaj i naglašava svaku trepavicu pojedinačno.

Volumissime X5 maskara je savršen izbor za sve devojke koje žele da očaraju okolinu svojim pogledom. Idealna je za sve prilike, kako za poslovne sastanke, tako i za nezaboravne večernje izlaske sa društvom. Sve ovo u samo jednoj bočici? Da, moguće je! I sigurni smo da će Volumissime X5 maskara postati tvoj makeup izbor broj 1!

Pročitajte više: Moj omiljeni makeup trend za ovu jesen by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oréal Paris Volumissime X5 Carbon Black

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Drogerijske maskare koje odlično rade svoj posao!

Za tebe smo napravili listu od pet maskara, koje daju sjajne rezultate, a možeš ih naći u drogerijama po pristupačnim cenama ...