5 razloga da isprobate Miss Baby Roll maskaru by @anastasijastasha

Moram početi od pakovanja.

5-razloga-da-isprobate-Miss-Baby-Roll-maskaru-by-anastasijastasha

Ukoliko me pratite na Instagramu, videćete da sam zaljubljenik u pastelne boje i čim sam videla ovo pakovanje, bila je to ljubav na prvi pogled. Čak i font kojim je ispisan naziv Miss Baby Roll me je potpuno oduševio! Pakovanje je slatko, inovativno i originalno – potpuno drugačije od pakovanja maskara na koje nas je kompanija L'Oréal Paris do sada navikla.

A onda sam otvorila ovu maskaru...

... i videla neverovatno spiralnu četkicu – još jedan L'Oréal Paris novitet – i odmah zaključila da definitivno nikada nisam imala sličnu maskaru, odnosno četkicu za maskaru. Efekat uvijanja je znatno jači zbog spiralne četkice pa se trepavice uvijaju od samog korena.

Aplikacija je laka, a efekat je zaista fantastičan.

5-razloga-da-isprobate-Miss-Baby-Roll-maskaru-by-anastasijastasha

Dobila sam savršene trepavice u samo dva poteza! Formula je dovoljno gusta, ali ne i previše, ne prave se grudvice, a opet trepavice su dovoljno prekrivene proizvodom i dlačice deluju deblje, gušće i duže.

Dopada mi se i što je maskara veoma crna.

Ovo je definitvno važna prednost koju Miss Baby Roll ima u odnosu na neke druge maskare koje su mnogo blaže kada je boja u pitanju.

Za kraj – ne mogu da preskočim postojanost.

5-razloga-da-isprobate-Miss-Baby-Roll-maskaru-by-anastasijastasha

Iako je ovde reč o Miss Baby Roll verziji koja nije vodootporna, meni je odlično stajala celog dana i pokazala se fenomenalno.

Pročitajte još: Kako da pravilno koristite vodootpornu maskaru

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako oblikovati asimetrične prirodne obrve

Ako imaš asimetrične prirodne obrve, na pravom si mestu! Otkrivamo ti trikove pomoću kojih će tvoje prirodne obrve konačno postati simetrične...