5 razloga da zavolite nude senke za oči

Sve što Vam treba jeste kvalitetna četkica i, naravno, odgovarajuća paleta nude senki za oči, ali i malo makeup veštine da imate zavodljiv pogled.

Kada ste se opremile makeup proizvodima i znanjem, dajemo vam još dodatnih pet razloga da nude senke postanu sastavni deo vaše svakodnevne beauty rutine.

1. Uredan i svež izgled


Kada su nude nijanse u pitanju nikada nećete pogrešiti. One će na najprirodniji način da istaknu vaše oči, a da ih pritom neće prenaglasiti. Ovaj odabir senki poklanja vam svežinu i kada je dnevna i noćna varijanta šminke u pitanju. Naime, ovakvi jednostavni tonovi ostavljaju vam prostora da naglasite samo usne jarkom bojom karmina i tako dobijete WOW efekat.

2.Brzo i lako

Uglove očiju blago osenčite svetlucavom nude senkom koja može biti za jednu nijansu tamnija od mat nude senke koju ste prethodno nanele na kapke. Nakon toga stavite maskaru i imaćete najjednostavniji makeup look, koji je istovremeno i najefektivniji. Važno je znati da ovakav stil šminkanja zahteva deblji oblik obrva. Ako su vam obrve suviše tanke, preporučuje se njihovo dopunjavanje olovkom za obrve. Ovaj korak postaje veoma brz nakon malo prakse.

3. Prirodno naglašavanje vaše lepote


Nude paleta boja neće promeniti izgled i oblik vaših očiju. U fokusu ostaje vaša lepota, pojačana prirodnim nijansama. Bilo da izaberete nijansu šampanjca, krem tonove ili boju približnu boji svoje kože, nećete napraviti propust.

4. Nepogrešiv izbor

Neutralna paleta boja sa najmanje pigmenta laka je za nanošenje i bez obzira na podtonvašeg lica i nijanse kapaka, pristajaće najbolje vašim očima.

Nude šminku najlakše ćete ukombinovati sa bilo kojom bojom vaše odevne kombinacije, a vaše lice biće blistavo i besprekorno.

5. Manje je više


Manje šminke na vašem licu pokloniće vam sofisticirani izgled. Uz nude senke imaćete skladan i umeren look zbog kog ćete privući pozitivne kritike kada je vaš izgled u pitanju.

Dodatni savet: Plavušama se preporučuje rozikasti podton nude senki, dok riđokosama i brinetama najbolje pristaje bež i svetlije varijante braon podtonova.

Pročitajte još o: Roze ili breskva: Izaberi svoju nijansu rumenila!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Poručite odmah
  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da stilizuješ obrve na tri jednostavna načina

Kada su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako da postigneš ovaj trend bez puno muke kod svoje kuće...