5 saveta za nanošenje maskare

Savet  #1

Kada nanosite maskaru, prvo namažite donje, a potom gornje trepavice. Pravilan način nanošenja ovog proizvoda treba da se kreće od unutrašnjeg ugla trepavica ka spoljašnjem, za maksimalan efekat.

Savet #2

Mnoge devojke imaju problem sa mrljama na kapcima pri nanošenju maskare. Kako bi izbegle ovu situaciju, širom otvorite oči pri nanošenju i pogled usmerite ka dole.

Savet #3

Četkicu treba da položite horizontalno pri nanošenju, a za najbolje rezultate i pokrivenost svake trepavice, vrhove istaknite tako što ćete četkicu okrenuti vertikalno.

Savet #4

Prvo se nanosi senka, pa nakon toga maskara! Trepavice će izgledati punije, jer će se prah senke zalepiti za njih, a kako bi boja bila intenzivna i crna, nanesite maskaru u dva sloja, kako bi pokrili sve čestice senke za oči.

Savet #5

Posvetite pažnju korenu. Više maskare nanesite na sam koren trepavica, kako bi ih vizuelno izdužili. Vrhove oblikujte tako što ćete četkicu položiti horizontalno pri nanošenju, kako bi sprečili taloženje viška boje i stvaranje grudvica.

Pročitaj više: Anastasija Đurić savetuje: Kada bih morala da izaberem jedan komad šminke

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lash Sensational Luscious

    Poručite odmah
  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Maybelline Great Lash

Povezane teme: maskara, oči, pribor za šminkanje

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...