5 saveta za šminku sa šljokicama by @Anastasijastasha

Ne znam da li  ste primetile, ali šminka sa šljokicama prosto kao da je "eksplodirala" u 2016. - zahvaljujći Instagram beauty trendovima. Ukoliko pretražujete "glitter makeup", pored raznovrsne inspiracije, definitivno ćete doći do zakjučka da minimalizam ne važi u ovom trendu.

Pored glam varijanti, dominiraju i one sa "nemarnim šikom", gde celokupan izgled ne ostavlja utisak da ste se mnogo trudili (npr. šljokice posute ispod oka), a izgleda više nego fenomenalno!

Definitivno, za nošenje šljokica pravila nema! Ali svakako je mnogo, mnogo zabavnije nošenje istih od recimo rumenila.

Anastasija Milojević ideje za šminku sa šljokicama

Probaću kroz pet stavki da uvedem početnike u svet šljokica.

1. Kako su šljokice 3D i presijavaju se, vodite računa o svetlu i pogledajte make up sa svih strana. 

2. Slojevi su bitni, budite strpljivi sa njima i polako nadograđujte šljokice.

3. Takođe, budite precizni. Posebno ako koristite tamniju boju. Ja posebno volim da kombinujem tamnije ruževe sa crnim šljokicama na usnama, dovoljan je samo sjaj između da ih zadrži, a izgleda veoma moćno.

4. Čak i ukoliko vam se, recimo, šljoke razliju po licu, ne paničite, neka vas to inspiriše za make up look, budite smeli, drugačiji i upečatljivi!

5. Nema pravila. Nema. Igrajte se. Kombinujte kamenčiće (lepite ih lepkom za trepavice na lice), cirkončiće i šljokice u prahu sa onim krupnijim, ili u obliku zvezde, srca, suze.

Novogodišnja noć je savršena prilika za šljokičavi eksperiment, igrajte se i uživajte.

Pročitajte više kako da zablistate tokom praznika: 5 make-up ideja koje će učiniti da budete zvezda svake praznične žurke.

Povezane teme: šminka, ruž, trend, stashafashion, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je sa ovom novom maskarom!

Maskara, makeup proizvod koji najveći broj žena nanosi svakoga dana, a većina njih je koristi kao jedini proizvod u svojoj makeup rutini. Da, toliko j...