5 trikova za hajlajter koje moraš da isprobaš

Hajlajter je s punim pravom velika opsesija svih ljubitelja šminke. Uz pomoć hajlajtera možeš da u samo par poteza osvežiš lice i u potpunosti promeniš svoj izgled. Otkrivamo ti 5 trikova velikih majstora, odnosno 5 mesta za nanošenje hajlajtera, za koje smo sigurni da će ti pomoći da savladaš sve finese korišćenja ovog bukvalno „sjajnog“ proizvoda.  

1. Iznad usana


Tačno tako! Pomoću tanke četkice nanesi hajlajter iznad gornje usne. To će tvojim usnama dati dodatnu punoću i učiniti ih vizuelno većim.

2. Na nosu

Ako želiš da ti nos izgleda manji, nanesi malu količinu hajlajtera na sam vrh nosa. Ukoliko samo želiš da definišeš njegove crte, nanesi hajalajter celom dužinom nosa. I nemoj štedeti na količini!

3. Ispod rumenila


Jagodice će ti izgledati izraženije ako pre nanošenja rumenila naneseš malu količinu hajlajtera. Za ovo ti je potrebna sasvim tanka četkica kojom ćeš pažljivo i nežno naneti hajaljter tako da to ne upada u oči. Ovde moraš biti vrlo pažljiva jer samo mala greška može lako da uništi ceo trud.

4. Pomešan sa tečnim puderom

Za blistavu kožu i dugotrajan sjaj, savetujemo ti da hajlajter pomešaš sa tečnim puderom. Ovim trikom se služe makeup majstori kako bi koži dodali instant sjaj i ujednačili ten, a ti ga možeš primeniti kada na brzinu moraš da se spremiš za neplanirani izlazak.

5. Na kapcima


Još jedna genijalna ideja. Malo hajlajtera nanetog na središnji deo kapka, uz sam koren trepavica će otvoriti pogled i vizuelno povećati oči. A malo hajlajtera u uglovima očiju će učiniti da one izgledaju budnije i svežije. Priznaj da smo te ubedili u savršenost ovog proizvoda!

Pročitaj još: Zablistajte u trenutku: Rumenilo za svaku priliku

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick 02 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da vaš hajlajter gori by Dunja Jovanić

Sa hajlajterima sam prošla razne faze...od velike ljubavi, obožavanja, do "svadje", ignorisanja, pa na kraju pomirenja  ...