5 znakova da se nalazite u beauty rutini

Izuzetno je važno poznavati sebe i svoju kožu i uvek je „nagrađivati“ preparatima za negu kože i šminkanje koji joj prijaju. Ali, razmislite, kada ste poslednji put kupile neku malo drugačiju maskaru? Ako se ne sećate, vreme je za promene koje će se videti i zbog kojih ćete apsolutno zablistati!

1. Dosadilo vam je šminkanje.


Niste ni sami verovali da tako nešto može da vam se dogodi. Ali, sada, kada već jeste, to je znak da vam je potrebno nešto novo. Zato, put pod noge, pravac omiljena drogerija! Nova maskara ili ruž za usne će osvežiti vaš neseser, a tako vas i privući da se ponovo igrate šminkom poput deteta.

2. Dali su vam nadimak „klasična devojka“, koji vam se nešto posebno i ne dopada.

Kada izlazite sa prijateljicama, one već unapred znaju kako ćete da se našminkate. I ne samo vaše najbolje drugarice, već sada vaš rutinski look primećuju i vaše kolege, ali i bivši dečko kada ga sretnete. Nova šminka vam je potrebna – odmah i sada!

3. „Mogu žmureći da se našminkam“ stanje.


Pre vam je bilo potrebno određeno vreme, ali ste zbog ponavljanja ubrzo upali u rutinu. Sada ste u rutini u kojoj ne morate ni da razmišljate i odjednom ste našminkani. Beauty rutina može biti prilično ozbiljna stvar za jednu damu koja se uvek trudi da izgleda tip-top, a nekad se ipak može primetiti da ste se našminkale žmureći.

4. Uvek isti lak za nokte.

Zašto? Vaši nokti zaslužuju mnogo više od toga! Obradujte ih makar promenom nijanse iste omiljene boje. Čak i ta naizgled sitna promena može učiniti čuda za vaš celokupni look.

5. Kada vam drugarice ponude pomoć oko potpunog preobražaja, vi se unervozite.


Da vam je neko rekao da će vam se to dogoditi pre nekog vremena, ne biste mu verovali. Kada vam sestra ili najbolja prijateljica nudi besplatni makeover – prihvatite to jer postoji razlog zašto ste uopšte dobile tu ponudu.

Kako biste izašli iz beauty rutine, dozvolite osveženju da vam priđe. Jednostavno, zar ne?

Pročitajte još: Makeup saveti za devojke koje se stide da nose šminku u boji

Povezane teme: dnevna rutina, večernja rutina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme, kako odabrati onu pravu?

Verovatno ni sama nisi sigurna da li ti je potrebna dnevna i noćna nega u skincare rutini, otkrivamo ti sve tajne i osnovne razlike dnevne i noćne kr...