6 beauty proizvoda za prvu pomoć koje stvarno moraš imati u svom neseseru

IStock

1. Dobar crveni karmin.

Ispravka, odličan crveni karmin!

Bez toga se prosto ne može ni zamisliti ženski neseser. Izvući ćete iz svake situacije, a biće uvek primeren Važno je da odabereš adekvatnu boju, u odnosu na boju kose i tena. Posebno su trendi mat karmini sa finom formulom, koji omogućavaju drugotrajnost bez isušivanja. 

2. Korektor

Razumemo da je nemoguće nositi puder ili BB kremu svuda sa sobom, ali mali korektor neće ti smetati. A mnogo će učiniti kada je potrebno da začas osvežiš izgled.

3. Olovka za obrve

Baš to. Verovala ili ne, upravo će ti olovka za obrve pomoći da vrlo brzo izgledaš doterano.

4. Crni krejon

Za svaki slučaj, kada je potrebno staviti akcenat na oči, ovaj moćni proizvod učiniće čudo. Opcija 1 – izvuci ga ivicom gornjeg kapka i nežno razmrljaj vrhovima prstiju – za instant smokey eyes. Opcija 2 – izvuci ga na unutrašnju  ivicu donjeg kapka i tvoj će pogled začas dobiti vamp notu.

5. Rumenilo

Instant svežina! Čak i celodnevnim aktivnostima ispijeno lice dobiće zdraviji sjaj u dva pokreta četkom preko jagodične kosti.

6. Nude lak za nokte

Ako nisi stigla da uradiš manikir, a iskrsnuo je važan sastanak, lak za nokte u neutralnoj boji uspeće da vrlo brzo učini tvoje nokte pristojnim. Još jedna njegova prednost, osim utiska urednsti koji ostavlja je i ta što  ga je lako naneti i kad si u velikoj žurbi.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vivid Matte Rebel Red Maybelline New York

  • Brow Satin Maybelline New York

  • Affinitone Maybelline New York

  • Master Blush Maybelline New York

  • Color Riche Smoky L'Oreal Paris

  • Fiji Essie

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, usne, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...