6 ključnih trikova za nošenje tamnijih karmina by @Stasha

Ima nešto kod tamnijih karmina. Mogu biti tako senzualni, mogu naglasiti vašu lepotu, mogu se nositi samo uz maskaru i puder, i opet izgledati fantastično i sasvim dovoljno kada je glam make up u pitanju. Ali, mogu se desiti i greške, i evo mojih 6 ključnih esencijalnih trikova za nošenje tamnijih karmina.

  1. Borda nijansa je savršena, ali ne treba je uvek nositi.

    Praktikujte da je nosite zimi ili noću, tj. Za svečanije prilike. Ovako specifična boja zahteva i određeno odevanje, uz nju odlično ide teget i maslinasta odeća, na primer, i deblji materijali sa teksturom.
  2. Dobro izaberite vašu nijansu. Vodite računa o podtonovima i uklopite ih sa podtonovima vašeg lica. Ovo znači da će vam bordo odlično stajati ukoliko imate rozikastu kožu i svetle oči.
  3. Pri nanošenju ovih karmina, svaka greška se mnogo više vidi nego kod svetlijih ruževa, zato je najbolje da ih nanosite sa četkicom za usne.

 4.  Olovku za usne nanesite nakon nanošenja karmina u tamnoj boji.

  1. Tamnije nijanse bolje izgledaju kada preko njih ne stavite providan sjaj, tako da ovaj korak preskočite.
  2. Ne zaboravite na samopouzdanje dok ih nosite.

    Kada nanosite karmin, proverite da li boja nije prešla na zube,  i maramicom skinite višak pre izlaska iz kuće. Tamnije boje na usnama svakako privlače dodatnu pažnu i izgledaju fenomenalno!


Više na: Saveti za pink make-up by @Anastasijastasha

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...