6 koraka do no-make-up izgleda

Tajna je u tome da učinite svoju kožu što je moguće više glatkom i ujednačenom naglašavnajući ton i teksturu za besprekoran, blistav izged.

 

Korak 1

Za savršeno glatki finiš, koristite tečni puder koji savršeno odgovara vašoj boji kože. Tajna je u prekrivanju nedostataka tankim slojem. Ublendajte zatim sunđerom. Kada vam je potrebno dodatno pokrivanje, upotrebitie lagani svetli korektor sa četkicom i nežno ublendajte.

Korak 2

Za ujednačen finiš, tajna je u puderu u prahu, koji će redukovati sjaj tamo gde je naglašeno lučenje sebuma na masnijoj koži. Uglavnom će biti dovoljno ako utapkate pufnom malo pudera na T zonu – čelo, nos i bradu.

Korak 3

 Zatim dodajte rozikasto osveženje u vidu rumenila koje ćete naneti na vrh jagodica i ublendati tako da se ne vide ivice.

Korak 4

Postignite “budan” izgled čak i ako ste bili budni do zore: uvijte trepavice i nanesite maskaru . Ako imate duge i guste trepavice, suzdržite se od “pauk” izgleda pa nemojte nanositi previse maskare. Maskara bi samo trebalo da definiše,a zadrži prirodan izgled. Nikako ne treba da izgleda kao da nosite veštačke trepavice.

Korak 5

Dobre i negovane obrve ključne su u oblikovanju lica. Upotrebite olovku za obrve i četkicu za blendanje da popunite praznine laganim pokretima u smeru rasta dlake. Vaše obrve nikako ne treba da deluju iscrtano.

Korak 6

Slavne dame obožavaju nude nijanse na usnama.Upotrebi onu koja je za nijansu jača od prirodne boje kako ti usne ne bi sasvim “nestale”. Za dodarni volumen, nanesi malo sjaja za usne.

Pročitaj više: 6 make-up saveta za savršeno našminkane smeđe oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • True Match The Powder L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • True Match Le Blush L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, nude, zimski make-up

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Drogerijske maskare koje odlično rade svoj posao!

Za tebe smo napravili listu od pet maskara, koje daju sjajne rezultate, a možeš ih naći u drogerijama po pristupačnim cenama ...