6 Stvari koje prođu kroz glavu svakoj devojci dok se sprema za prvi dejt

Ukoliko ste dobile poziv da posle, na primer, ludog noćnog provoda predstavite sebe u mnogo boljem svetlu - obavezno iskoristite priliku. 

S druge strane, dok se pripremate za taj prvi dejt, osim leptirića u stomaku osećate i malo panike koja se sa njima slatko meša, te vam se igra sa mislima i mnoga pitanja traži odgovor. Ovih 6 stvari vam sigurno prolaze kroz glavu. 

Verujte nam, niste jedine i sve će biti u redu!

1. Oprana kosa, treći dan

 

 


Ono što svakako privlači pažnju na prvom sastanku jesu detalji. U tom smislu, izlazak sa prljavom kosom sigurno nije dobar izbor, ali čak i za te situacije postoji spas u zadnji čas.  

Zalizani rep, neuredna punđa, pletenica ili riblja kost su jednostavne frizure koje su gotove za minut. Pored toga šampon za suvo pranje kose je definitivno must have preparat a postoje varijante za svetlu i tamnu kosu.

Na kraju krajeva za koju god varijantu da se opredeliš važno je samo da izgledaš sveže i negovano.

2. Nokti

Opšte je poznata stvar da ženski nokti otkrivaju karakter. Ženski nokti na prvom sastanku nekada mogu govoriti više o ženi od same žene. Čak iako nemaš vremena za lakiranje noktiju pobrini se za njihov izgled.

Bilo da imaš duže ili kraće nokte bitno je da budu uredni i čisti. Muškarci nisu toliko komplikovani koliko misliš i više od svega cene jednostavnost 

3. Karmin ili sjaj za usne

 

 


Da li da se odlučiš za karmin ili sjaj za usne zavisi od prilike. Mat karmin je recimo idealan za svečanu večeru dok je sjajan karmin idealan izbor za zabavu i noćni život jer će ti osigurati glamurozan izgled.

Sjaj za usne je pogodan za dnevne i noćne izlaske i usnama daje punoću i senzualnost. Ipak, ako planiraš prvi poljubac pazi da ne preteraš sa količinom šminke na usnama. 

4. Parfem. Da li sam preterala?

Najvažnije pravilo – ne preterujte u količini parfema. Preintenzivan miris zna da bude veoma odbojan i smatra se odlikom nekulture.

5. Cat-eye ili nude make up

 

 


U zavisnosti da li ćete ići na piće tokom dana, noćni izlazak, lagani ručak/večeru ili samo u šetnju treba odabrati i šminku za oči. Devojke uglavnom žele da ostave utisak osobe koja se razlikuje od drugih, da budu posebne i drugačije pa tako preteraju kada je šminka u pitanju.

Ukoliko niste sigurne šta je najbolje rešenje držite se klasike. Efektna šminka jeste moderna ali pazite da ne ispadnete smešne!

6. Da li baš moram da se depiliram?

Ipak, je pitanju prvi sastanak! Kada prođe zima sa njom prolazi i mogućnost da suvišne dlačice na nogama i rukama sakriješ pantalonama, debelim čarapama i dugim rukavima. Postoje različite metode za depilaciju, samo je potrebno da se upoznaš sa njima i odabereš onu koja ti najviše odgovara.

I pored svega, savetujemo vas da odustanete od ideje da morate imati uspeha na dejtu. To je samo prvi sastanak I ne treba donositi preuranjene zaključke.

Pročitaj više: Kako da se središ tip-top za samo 10 minuta​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 463 Plum Defile

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Mega Gloss Infaillable 505

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

Povezane teme: šminka, senke za oči, nokti, nega, manikir, ajlajner, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trikovi kako da tvoja koža izgleda mlađe

Starenje kože svima zadaje strah i tokom života se trudimo da što više odložimo taj proces tako što pribegavamo raznim tretmanima, skincare proizvodim...