7 beauty trikova koji će vas spasiti kada kasnite

1. Zaboravite na jake karmine


Slažemo se, karmin jarke boje uvek je dobar izbor, ali kada kasnite nije najsrećnije rešenje. Ponesite sa sobom omiljenu nijansu nude karmina koji možete da nanesete u liftu, taksiju ili dok čekate da se upali zeleno svetlo na semaforu.

2. Nabavite multinamensku četku


Znamo da među vama koje čitate ovo ima i dama koje su spremne za svaku situaciju i da one u svom neseseru imaju pomenutu dvostranu četku. Umesto da svoju makeup torbicu zatrpate različitim četkama, nabavite multinamensku kojom možete nanositi rumenilo, bronzer i hajlajter.

3. Planirajte makeup

Dobar makeup zavisi od inspiracije, ali njegova osnova je uvek priprema. Zato, analizirajte svoju makeup rutinu i razmislite koji korak vam oduzima najviše vremena. Potom, taj korak zameniti bržim i kad god kasnite posegnite za makeup plan B rutinom.

4. Umesto ajlajnera – razmažite maskaru


Možda zvuči kao čudan savet, ali će vam uštedeti vreme za šminkanje očiju. Nanesite maskaru kao i obično (sa Maybelline New York Big Shot maskarom, jedan sloj je sasvim dovoljan!), a potom je razmažite četkicom (baš kao što radite sa ajlajnerom).

5. Skratite jutarnju rutinu nege

Kada kasnite, nemate vremena za celokupnu beauty rutinu kao kada organizujete spa dan kod kuće. Zato, investirajte u jedan multinamenski proizvod poput micelarne vode koji će zameniti nekoliko preparata koje inače koristite.

6. Brzo konturisanje


U ovim trenucima zaboravite na sve što ste naučile na naprednom kursu konturisanja i posegnite za jednim proizvodom koji će odlično uraditi ceo složen posao. Potreban vam je minut da Maybelline New York Master Contour stik nanesete na one delove lica koje inače konturišete i na koje nanosite hajlajter. Nema razlike, zar ne?

7. Jedan sloj laka za nokte je sasvim dovoljan

Zaboravite na bazu, top coat i lak u boji u više slojeva. Umesto da gubite vreme, nokte nalakirajte jednim slojem, ruke stavite pod ledeni mlaz vode kako bi se lak osušio i spremni ste za novi dan!

Više na: Šta sve možete uraditi dok vam se suši kosa?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 980 Hot Sand

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 986 Melted

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Contour

  Poručite odmah

Povezane teme: dnevna šminka, dnevna rutina, šminka za posao

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi 2020: oni će se zadržati i u ovoj godini

U nastavku su svi makeup trendovi 2020, koje smo već zavoleli, a koji će biti popularni i ove godine...