7 make-up trikova poznatog holivudskog šminkera koji će vam pomoći da zablistate u novogodišnjoj noći! (drugi deo)

5. Očistite trepavice pre nanošenja ajlajnera
Linija uz trepavice pogodna je za sakupljanje masnoća, koje su, kao što smo već spomenuli, veliki neprijatelj šminke. Kako bi vaš ajlajner ostao uredan tokom cele večeri, obavezno higijenskim štapićem prebrišite delove oko gornjih i donjih trepavica pre nanošenja šminke. 

6. Istaknite oči


Ukoliko želite da vaše oči budu upadljive na fotografijama, obavezno ih istaknite tako što ćete uz gornju i donju liniju trepavica naneti intenzivni crni krejon, koji ćete potom blago razmazati uz samu ivicu. 

7. Odlučite se za duže umesto gušćih trepavic

Baros savetuje da vaš izgled upotpunite odgovarajućom maskarom, a prema njegovom mišljenju uvek je bolje odlučiti se za onu maskaru koja produžava trepavice, pre nego za onu koja utiče na volumen, jer ćete u tom slučaju izgledati prirodnije i urednije. 

Pročitaj više: 7 make-up trikova poznatog holivudskog šminkera koji će vam pomoći da zablistate u novogodišnjoj noći! (prvi deo)

Povezane teme: oči, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Rajski volumen trepavica bez nagomilanih slojeva je moguć. Uz malu pomoć L'Oréal Paris Lash Paradise maskare, tvoj pogled neće proći nezapaženo...