7 načina da prepoznaš svoju srodnu dušu za šminkanje

Ipak, za srodnu dušu ne morate mnogo tragati jer se ona već nalazi u tvojoj blizini. To je osoba koja često pozajmljuje tvoju šminku i koja će ti uvek reći iskreno kada ti se razmaže ajlajner ili kada karmin slučajno završi na tvojim zubima. Da, to je tvoja sestra. Čak i kada te izluđuje, sestra je tvoj najbolji beauty partner, a mi ti otkrivamo nekoliko razloga zbog čega je to tako.

1.Sa njom možeš eksperimentisati
Ona će ti dopustiti da na njoj isprobaš svoje makeup proizvode, ali i nove trendove. Iako se eksperimentisanje neće uvek završiti dobro, na svojoj sestri možeš isprobati, ali i uvežbati svoje veštine šminkanja.

2. Koristite iste ili slične proizvode


Velika je šansa da tvoja sestra ima sličnu kožu, te vam obema odgovara mnoštvo istih makeup proizvoda. Iako će ti možda smetati što te kopira i koristi isti ajlajner ili maskaru, veoma je zgodno kada pozajmiš njen tečni puder u kriznim situacijama, zar ne?

3. Surova istina – njoj nije problem

Ne samo što zna sve tvoje mane, već ume i da ti skrene pažnju na njih - baš kao tvoja najbolja drugarica. Naravno, surova istina ne prija nikome, ali uvek je bolje kada te neko spreči da iz kuće izađeš sa tamnim neprirodnim obrvama.

4. Njena lepota je i tvoja


Velike su šanse da tvoja sestra liči na tebe. Imate isti nos, iste oči ili isti oblik lica. Čak i kada se ne osećaš dovoljno lepom, jedan pogled na nju učiniće da ponovo zavoliš sebe, jer da, tvoja sestra jeste lepotica i ista je kao ti.

5. Zna za tvoje nesigurnosti

I dok te drugi gledaju kao makeup zavisnicu koja 10 minuta pokušava da prekrije mladež koji joj se ne dopada, tvoja sestra zna koliko je to tebi važno. Iako zna tvoje mane, ona će uvek znati i kada treba da ti pogidne sapomouzdanje i kaže ti iskreno koliko si prelepa.

6. Daje ti proizvode koji joj nisu potrebni


Svako ima taj jedan beauty proizvod koji nikada ne koristi jer mu ne odgovara. Ali to što ne odgovara tvojoj sestri, možda je baš savršena stvar za tebe.

7. Ohrabruje te da probaš nove stvari


Kada bi ti nepoznata osoba rekla da treba da probaš tamniji ruž, ti bi se nasmejala. Ali kad to učini tvoja sestra, možda ćeš je poslušati i shvatiti koliko je to zapravo dobra ideja.

Pročitaj još: 10 beauty problema koje razume svaka devojka

Povezane teme: večernja šminka, dnevna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...