Adelin šminker otkriva tajne zvezdinog perfektnog i prepoznatljivog ajlajner look-a! (VIDEO)

Ne samo da dobitnica Gremija, engleska pevačica Adel ruši pravila svojim neverovatnim glasom i pesmama, već i svojim prepoznatljivim izgledom.

 

Adel se probila na muzičku scenu u vreme kada su sve pop pevačice bile vitke, plave i u spotovima polugole. Ali ne i Adel.  Kao plavuša, ona je putena. A zbog svog oblog tela postala je uzor mnogim mladim ženama širom sveta koje se ne uklapaju nužno u uobičajenu sliku. Umesto toga, ostaju dosledne svom autentičnom izgledu. Adel šalje poruku da biti lepa i uspešna, ne znači i izgledati kao svaka druga.

Nakon što je Lancôme kreativna direktorka Liza Eldridž bila zatrpana pitanjima čitateljki kako da postignu Adelin poznati look, Liza je potražila Majkla Astona, pevačicinog šminkera. Otkrili su kako postići Adelin prepoznatljivi ajlajner koji je postao njen zaštitni znak i česta tema You Tube tutorijala.

Evo kako ćete postići Adelin sjajni-glatki ajlajner izgled uz pomoć ovog  korak-po-korak vodiča:

 

Korak-po-korak

1.     Koristeći finu četkicu, Majkl Astrn najpre povlači liniju od centra kapka što je bliže moguće korenu trepavica, čineći ga punijim što je bliže spoljašnjem uglu oka. Izvlači zatim liniju I preko brzim pokretom, kreirajući glatku liniju koja produžava oko. Ovaj pokret intenzivira, čineći oko podignutijim.

Embed >>

 

2.     I dalje sa istom ajlajner četkicom, dodaje se još jedan sloj kako bi po potrebi preoblikovao liniju.

3.     Za dodatni akcenat, stavite diskretne veštačke trepavice i maskaru, izvlačeći trepavice ka spolja. Sada ste spremni da se pojavite I pokažete svoje lepe oči – I pripazite, jer vaš izgled neće proći neprimećeno.

 

 

Povezane teme: ajlajner, oči, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako istaći oči kada nosiš zaštitnu masku: video tutorijali

Nošenje zaštitne maske je, svidelo se to nama ili ne, postalo naša svakodnevica. Međutim, to ne znači da ne treba da iskoristimo ovu promenu na najbol...