Ajlajner linija za party look

Vremena se menjaju pa tako i trendovi u šminkanju. Žene sve češće eksperimentišu, a beauty industrija ih voljno podržava u tome da svoju hrabrost i individualnost prikažu na više načina. Jedan od njih je da ajlajneru daju potpuno novu definiciju kao neizostavnom delu svakog party looka moderne devojke koja voli da bude u centru pažnje i koja iako ne nosi malu crnu haljinu već farmerke, pleni svojom pojavom.

Ako se prepoznajete u ovome, za vas imamo par saveta za savršen party look!

1. Istaknite i donji kapak

Ajlajner linija za party look

Ajlajner odavno nije rezervisan samo za gornje kapke. Eksperimetišite i nanesite tanku liniju na donji kapak. Možete spojiti krajeve u uglu oka ili čak razdvojiti gornju i donju liniju. Ovaj zanimljivi efekat na vašim očima će sigurno privući pažnju i odlično će izgledati pod neon svetlima kluba.

2. Boje su vaši saveznici


Crni ajlajner je klasik, ali su makeup eksperti ovom proizvodu dali potpuno novu dimenziju. Žuta, crvena, plava, srebrna, zelenaove sezone možete probati ajlajnere u svim ovim bojama. Na vama je samo da izaberete pravu i da svaki party momenat pretvorite u nezaboravnu uspomenu.

3. Obratite pažnju na debljinu linije


Svi već vrlo dobro znamo kako je teško naneti tanku liniju ajlajnera. Međutim, tanka i precizno naneta linija vam nije od koristi za vaš party look. Nešto deblje izvučena linija je ono što će oku dati seksepilan izgled, a vas pretvoriti u zavodnicu. Ne brinite za sitne greške pri nanošenju ajlajnera, već se potrudite da ih pretvorite u svoju prednost!

Pročitajte više: Eyeliner saveti za prolećni dnevni look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar 01 Black

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Ultra Precision

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Obradujte nekoga za Osmi mart: Najbolji beauty pokloni za Dan žena

Smatramo da žena uvek treba da podrži ženu i zato je Osmi mart idealna prilika da drage osobe u svom životu obradujemo pažljivo biranim poklonom...