Ako bih morala da koristim samo jedan proizvod… by @imfashionbabe

Naslov ovog teksta me je dosta podsetio na čuveno pitanje ‘kojih 5 stvari bi poneo na pusto ostrvo’. Međutim situacija ovog puta je još teža nego kada je u pitanju pusto ostrvo, jer su proizvodi koje koristimo u svakodnevnoj makeup rutini komplementarni, pa tako ne možemo koristiti ajlajner, a da nakon toga ne stavimo maskaru, ne možemo imati maskaru na očima, a da obrve nismo popunili i dr.

Znam mnogo devojaka koje bi izabrale maskaru kao jedini proizvod koje bi koristile, međutim, za mene je jako bitno da u svakom trenutku izgledam sveže i proizvod koji bih u skladu sa tim izabrala jeste korektor. Moja preporuka je Maybelline Affinitone korektor i ja koristim nijanse broj 05 i 02.

Korektor ima bezbroj namena, od toga da prekriva podočnjake, zatim sakriva nepravilnosti na koži, ujednačava ten, osim toga, može da služi kao baza za senku, kao hajlajt ispod obrva i dr.

Ukoliko u toku dana imam mnogo obaveza i moram da trčim sa sastanka na sastanak, a nemam 20 min viška za celokupnu šminku, staviću korektor na deo ispod očiju, predeo slepoočnica, i oko usana. Korektor eventualno mogu da setujem sa malo pudera u prahu ili kamenu, čisto da se proizvod ne bi tokom dana pomerao.

Do narednog čitanja,
Dunja

Pročitajte još: 5 Instagram profila koje morate pratiti by @imfashionbabe

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Affinitone korektor by Maybelline New York

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se