Apsolutni makeup hit jeseni: nude ajlajner

Još jedan fantastičan trend stiže direktno sa Instagrama! Profili najpoznatijih svetskih lepotica preplavljeni su fotografijama svežih, odmornih i podmlađenih lica, i baš svima je zajedničko jedno – nude ajlajner na kapcima.

Ukoliko još uvek nisi stigla da ga isprobaš, jesen je pravo vreme za to. Zapamti, ništa neće biti toliko in ove sezone kao nude olovka. Ona će poput čarobnog štapića učiniti da tvoje oči deluju veće, ali tek kada je isprobaš shvatićeš sve njene prednosti.

 

Nude ajlajner pristaje svima

Više nećeš morati da brineš kako ćeš izgledati posle neprospavane noći, i što je najvažnije, nećeš morati da razmišljaš o tome kako će se uklopiti uz tvoje fizičke karakteristike. Nude olovka i ajlajner pristaju svima, bez obzira na oblik ili boju očiju, tena ili kose. Zato će za ovim makeup proizvodima poludeti i crnke i plavuše, tamnooke i svetlooke, a ako si uspela da zadržiš bar delić onog preplanulog tena od letos, ovaj način šminkanja će biti pun pogodak!

Kako staviti ajlajner

Pre svega, važno je da budeš svesna velike olakšavajuće okolnosti koja nastupa onog trenutka kada ajlajner uzmeš u ruku – za njegovo nanošenje ti nije potrebna spretnost! Za razliku od crnog ajlajnera, koji podrazumevaju veštu i mirnu ruku, oni u nude nijansi se jednostavno nanose i još jednostavnije koriguju, pa ćeš uz minimalno napora, postići maksimalne rezultate.

Ako se pitaš kako je sve to moguće postići sa proizvodom koji je u boji kože, i da li će uopšte njegovi efekti biti vidljivi, reći ćemo ti samo ovo – izgledaćeš čarobno!

Kombinacije kojima ne možeš odoleti

Slažemo se da je najbolji ajlajner onaj crni, klasični, ali ga ove jeseni zaboravi i poigraj se nude tonovima. Biće to osvežavajuć, zabavan i nadasve uspešan eksperiment, podjednako dobro uklopiv uz dnevne i večernje varijante. Nude nokti, pa čak i nude outfit, mogu dodatno da istaknu tvoju prirodnu lepotu i lepotu tvog makeup-a, da ti daju dodatnu energiju i sjaj.

Bež je najuklopljivija boja u spektru, potrebno je samo da izabereš podton koji se najviše uklapa sa tonom tvog lica. Kontrast više nego poželjan, pa će nude ajlajner na kapcima izgledati besprekorno kada ga naglasiš tamnijim senkama, pogotovo gradijentom. Dobri stari smokey eye u kobinaciji sa nude novotarijom, učiniće čuda za izgled tvojih očiju. Uz dva sloja maskare, očešljane trepavice, malo rozikastog rumenila, i sve to uz nude ruž na usnama i tvoj makeup će biti savršeno spreman da ga sa ponosom pokažeš celom svetu.

 

Čarobni štapić za trikove

Nevidljiva šminka podmlađuje, ističe ono najlepše na tebi i koriguje sve nedostatke. Zato ne čudi što nude kremastom olovkom za oči možeš izvesti razne makeup trikove, a ovo su neki od njih:

- Nanesi je celom dužinom vodene linije kako bi oči izgledale svetlije i budnije;

- Odlično je zamensko sredstvo u trenucima kada nemaš korektor, jer uspešno prikriva sve nesavršenosti na licu;

- Ako je umesto hajlajtera naneseš na kupidonov luk, tvoje usne će dobiti posebnu punoću;

- Možeš je koristiti i kao senku, jer se veoma lako nanosi;

- Njom možeš da koriguješ i obrve.

Pročitaj još i o belom ajlajneru koji je nezaobilazan trend ove sezone

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Sparkle Nude Eye Pencil

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ajlajner, oči, trend, nude, tutorial

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...