Astro make-up! Saveti za šminkanje za tvoj zodijački znak 1. deo

Astrologija kaže da tvoj zodijački znak otkriva temperament, karakter, sudbinu... I navike u šminkanju! Otkrij idealan make-up za svoj horoskopski znak, a proveri i savete svog podznaka

OVAN 21. MART - 20. APRIL

Vrlo si otvorena za nove ideje i ljubitelji si slobode. Često ćeš prva prošetati neki trend, a slediće ga ostali. Pomalo nestrpljiva, nećeš provesti sate doterujući se. Tvoja idealna šminka je inovativna i laka za nanošenje.

Make-up preporuka: Ajlajner sa modifikovanim flomaster aplikatorom, za brzo i precizno nanošenje. Sjaj za usne koji se nanosi u jednom potezu.

Probaj: Superliner Superstar L'Oreal Paris ajlajner i Juicy Shaker Lancome ulje za usne

 

BIK 21. APRIL - 21. MAJ 

Voliš sigurnost i stabilnost i nisi ljubitelj nepredviđenih zbivanja. Vrlo si senzualno biće i uživaš u umetnosti. Savršena šminka za tebe zato je nude nijanse, koje su nepogrešive u svakom izdanju, a pružaju dovoljno mogućnosti za poigravanje.

Make-up preporuka: Koristi senke za oči u zemljanim nijansama – od boje peska do tamne boje zemlje i izvešti se u konturisanju!

Probaj: La Pallete Nude L’Oreal Paris senke za oči  i Master Sculpt Maybelline set za konturisanje

 

BLIZANCI 21. MAJ - 21. JUN

Baš kako i ime znaka kaže, dvojnost je jedna od tvojih glavnih osobina. Sasvim samouvereno odabraćeš jednu, a već u sledećem zalepićeš se za neku drugu stvar. Hitra si i rešaves više poslova istovremeno. Šminka voli tvoje ljupko lice!

Make-up preporuka: Sa sobom uvek nosi dva karmina – jedan u nude i drugi u vatreno crvenoj nijansi, za sve prilike i raspoloženja!

Probaj: Color Riche Nude L'Oreal Paris i  YSL Rouge Pur Couture The Mats​

 

RAK 22. JUN - 22. JUL

Intuitivna si, sentimentalna, nežna. I šminka treba da prati tvoju prirodu. Ponekad prevaziđi svoju stidljivost i ohrabri se na nešto ekscentričniji izgled.

Make-up preporuka: nežne rozikaste nijasne senki za oči i ružičasto rumenilo odlično će se uklopiti uz tvoj karakter. Za promenu, isprobaj ajlajner u boji!

Probaj: The Blushed Nudes Maybelline senke za očiVivid Brights NYX ajlajnere u boji

 

 

LAV 23. JUL - 23. AUGUST

Ah taj glamur, ah taj ego! Dominantna si i ekstrovertna, ti si trendseter. Strast za luksuzom, u šminkanju se manifestuje svetlucavim senkama, usnama visokog sjaja, dramatičnim trepavicama. Samo da privuče pažnju! Red Carpet look kao stvoren je za tebe.

Make-up preporuka: Neka sijaju oči, usne ili lice. Ne mora sve istovremeno. Izbegni veštačke dodatke i svoju potrebu za prenaglašenim zadovolji proizvodima sa istim efektom.

Probaj: Push Up Drama Maybelline New York maskara  i Glam Bronze L'Oreal Paris konturing kit

 

DEVICA 24. AVGUST - 23. SEPTEMBAR

Kao perfekcionisti, niti jedan detalj ti ne promiče. Posvetićeš zato vreme svom šminkanju, nećeš sebi oprostiti krivudav ajlajner i očekivaćeš da make-up ostane na svom mestu!

Make-up preporuka: Biraj proizvode sa dugotrajnim efektom i one za ultra-preciznost

Probaj: Master Precise Curvy Maybelline New York ajlajner  i  Infallible 24h Matte L'Oreal Paris tečni puder

 

Tvoj znak nedostaje? Pronađi ga ovde! 

 

Photo : IStock

Povezane teme: šminka, astro

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Otkrivamo zašto je Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara postala najviralnija maskara na Tik Toku...