Astro make-up! Saveti za šminkanje za tvoj zodijački znak 2. deo

Astrologija kaže da tvoj zodijački znak otkriva temperament, karakter, sudbinu... I navike u šminkanju! Otkrij idealan make-up za svoj horoskopski znak, a proveri i savete za svoj podznak:

VAGA 24. SEPTEMBAR - 23. OKTOBAR

Tvoji naglašeni estetski kriterijumi nikada ne dozvoljavaju nemar. Čak i kada na sebi imaš sasvim jednostavnu garderobu i malo šminke, to je uvek perfektno uklopljeno i prikladno. U prvom planu je uvek intelekt, a tek onda izgled. Iako ne voliš šminku koja privlači pažnju, uživaš u lepom: u skupocenim mirisima, recimo.

Make-up preporuka: Dobro konturisanje baza je za sve ostalo. Kvalitetna maskara odmah zatim.

Probaj:  Highlight & Contour Pro NYX paleta za konturisanje i Lash Sensational Maybelline New York

 

ŠKORPIJA 24. OKTOBAR - 22. NOVEMBAR

Iako naglašene seksualnosti, ti si odan partner. Ljudi kod tebe cene iskrenost, čak i kada im se ne dopada ono što imaš da im kažeš. Kakav god da je tvoj stil, nosiš ga sasvim samouvereno i podignute glave!

Make-up preporuka: Karmin u burgundac boji! Niko kao ti ne ume da nosi vamp šminku i samo tako nastavi!

Probaj: Soft Matte Lipcream NYX Copenhagen tečni karmin

 

STRELAC 23. NOVEMBAR - 21. DECEMBAR

Voliš izazove i nekonvencionlna si - i to se vidi i u komunikaciji I načinu na koji izgledaš. Vatreni temperament, ispod kog je romantična duša najbolje će izkazati oči. I to naglašene!

Make-up preporuka: Smokey eyes je idelana make-up stil za tebe, a ako poželiš nešto drugačiji isprobaj ona u smeđim ili ljubičastim tonovima!

Probaj : LA Palette Ombre L'Oreal Paris

 

JARAC 22. DECEMBAR - 20. JANUAR

Odgovorna i ambiciozna? Ok. Znaš šta hoćeš i ne odustaješ od svog puta. Držiš se proverenih obrazaca u izgledu i retko odstupaš od svoje make-up rutine.

Make-up preporuka: Taj večiti klasik, crveni karmin, zaista niko ne nosi bolje od tebe. Pomalo eksperimenta u vidu oniks laka za nokte osvežiće voj dan.

Probaj: Tribal Text-styles by Essie

 

VODOLIJA 21. JANUAR - 19. FEBRUAR

Uvek korak ispred svih, nosićeš ono što će biti trend tek sledeće godine! Da nema vodolija, niko se ne bi usudio da prvi prošeta plavi karmin, pramenove u kosi duginih boja i slične ekscentrične beauty inovacije. 

Make-up preporuka: Novi zanimljivi ombre make-up trend ćeš odlično izneti!

Probaj: Ombre Lip Duo NYX olovka za usne i Ombre Blush NYX rumenilo u kamenu


RIBE 20. FEBRUAR - 20. MART

Već si toliko puta čula kako si osećajna, meka, ženstvena… I to su divne osobine, dok god ime ne dozvoliš da odu u samosažaljenje i apatiju. Slično je i u doterivanju – uživaj u svojim make-up igrarijama i odupri se povremenoj potrebi da iz kuće izađeš u bilo kakvom izdanju.

Make-up preporuka: Puder, maskara i sjaj za usne – brza i dovoljna intervencija da istakneš svoju prirodnu lepotu!

Probaj: 24 Superstay Maybelline New York tečni puder, Mega Volume Miss Hippie LOreal Paris maskara i Infallible Mega Gloss LOreal Paris sjaj za usne


Tvoj znak nedostaje? Pronađi ga ovde!

 

Photo : IStock

Povezane teme: šminka, astro

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...