Beauty proizvodi koje bi trebalo da ponesete na plažu

Prvo i osnovno – zaštita kože lica


Čini se da su UV zraci svakim danom sve jači, a mi ih često ni ne osećamo na svojoj koži pa je to razlog više da adekvatno zaštitimo svoju kožu. Ne libite se da koristite kreme sa većim zaštitnim faktorom jer se i sa njima crni, a one će vam odlično poslužiti i kao podloga ispod šminke, ukoliko je stavljate kad se sunčate.

Lagana BB krema za prirodan look


Svaka devojka koja vodi računa o svom izgledu će u svoju torbu za plažu spakovati i neku od laganih BB krema. Nanošenjem ovakve kreme imaćete prirodan izgled lica, blistav i ujednačen ten, vaša koža će biti hidrirana u toku dana i dodatno zaštićena od UV zraka.

Modni momenat


Šeširići za plažu imaju višestruku korist. Pre svega, štite nas od jakog sunca i štetnog zračenja, a svakako su i bitan modni detalj ako želite da ostanete IN ovog leta. Na kraju krajeva, imaćete veliki izbor u zavisnosti od ličnog stila, a nošenjem šešira ćete se osećati kao prava dama.

Za negovane i hidrirane usne


I u toku leta vam je potrebna zaštita za usne. Najbolje je poneti hidratantni balzam za usne, po mogućstvu onaj koji takođe sadrži zaštitni faktor. Stik za usne će regenerisati dehidriranu kožu usana u toku vrelog dana.

Više na: Makeup u bojama letnjih festivala

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

    Poručite odmah

Povezane teme: leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminka za maturu

Điki, Anastasija i Tea će ti pokazati kako je moguće sjajno izgledati i našminkati se za ovako bitno veče, a sve to bez pomoći profesionalnog šminkera...