Beauty tajne fotogeničnih devojaka

Ako ti se nikada ne sviđa kako ispadaš na slikama, znaj da i mi imamo te probleme i zato smo za savet pitali stručnjake koji su nam odali nekoliko tajni kako da ubuduće na fotkama izgledamo poput zvezda sa crvenog tepiha.

Da li si spremna da saznaš koji su to saveti? 

Pronadji svoj najbolji ugao. 

 

 


Najbolje je da staneš ispred ogledala i potražiš položaj koji najlepše ističe tvoje lice, a pri tom ne zaboravi na položaj tela. Ako se potrudiš da pronađeš svoj ugao i zapamtiš tačno koji je, lakše ćeš pozirati pred kamerama. 

Pazi na osvetljenje. 

 

 


Ako je svetlo iza tebe prejako, tvoje lice se neće najbolje videti. Za fotografisanje je najbolje da svetlost bude iza ili sa strane kamere.   

Za poziranje ispred kamere trebalo bi da istakneš svoj make-up. 

 

 


Upravo zbog toga, preporučujemo upotrebu pravih proizvoda kao što su korektori u boji za prekrivanje tamnih podočnjaka ili crvenila ili tečni puderi koje će matirati lice.

Ne zaboravi i na konturisanje, a malo bronzera nanesi i na najviše tačke jagodica, unutrašnje uglove očiju i na most nosa. Ali pazi da ne preteraš!

Opusti se i glavu gore. 

 

 


Ako gledaš u kameru iskrivljenog vrata, tvoje našminkane jagodice i oči se neće lepo videti na slici. Kameru namesti malo iznad linije očiju, jer ćeš tako morati da podigneš svoju bradu, a time ćeš sakriti podbradak i pokazati vrat. 

Boja usana je veoma bitna pri fotografisanju. 

 

 


Biraj između klasičnih nude nijansi ili uvek prekrasnih crvenih karmina, a malo sjaja možeš da naneseš na sredinu usana, čime ćeš ih dodatno istaći.  

Obrve uokviruju tvoje lice. 


Popuni ih olovkom, malo tamnije nijanse od tvoje boje kose ako si plava, jer ćeš ih tako bolje istaći dok praviš selfije. Uz sve to ne zaboravi na dobru meru samopouzdanja i zabave. Samo tako tvoja slika može biti zaista savršena. 

Pročitaj više: Kako da se našminkate za različite dejtove

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris True Match

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Rich Matte 346 Red Perfecto

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, senčenje lica, karmin, ruž, tečni puder, puder, konturisanje, obrve, crveni ruž, crveni karmin

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba da izgelda tvoj makeup ako nosiš šiške

Promena frizure podrazumeva i promene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back pa je logično da je neophodno da svoj makeup prilagodi...