Beauty tajne Gong Li

World's most beautiful Asian woman - to je Gong Li u očima svakoga ko ju je primetio. Iako ju je proslavila gluma, ova lepotica je 1996. godine postala ambasadorka za L'Oreal Paris u Aziji, gde je i započela zdušno deljenje raznih beauty saveta.

Uzor ženama

"Srećna sam što motivišem žene da se osećaju prelepo, kakve i jesu", spomenula je jednom prilikom ova, kako se često navodi, moderna Kineskinja koja sama odlučuje o svojoj sudbini.

Kao takva, često koristi priliku da motiviše dame i da sa velikom odlučnošću idu putem svojih snova.

U susret proleću, ponesite sa sobom energiju Gong Li tako što ćete izabrati omiljenu nijansu karmina iz Maybelline Lip Paint palete. Dugotrajne boje učiniće vaš osmeh nezaboravnim.

Bonus savet 

Koja je najveća beauty tajna Gong Li? Budite sigurni, ona ne odstupa od ovog pravila i često isto preporučuje i drugima. Naime, dobra doza sna je za nju od presudne važnosti. Toliko da nekada ima običaj da spava i do 10 sati, dva sata duže od preporučenog sna potrebnog za zdravlje i lepotu.

Pročitaj više na: 8 najboljih bjuti saveta svih vremena: Svetske lepotice otkrivaju svoje omiljene tajne za lepotu (prvi deo)

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 201 Hollywood

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 102 Darling Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 204 Red Actua

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, karmin, ruž, usne, poznati, Gong Li

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što treba da znas o kiselinama i njihovim blagodetima vezano za negu tvoje kože

Sigurno si primerila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vreme da čuješ nešto o onim n...